Nu solliciteren

Uitdagende stage op de Sales afdeling!

Functie Customer Sales Support
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking De salaris niveau is afhankelijk van de opleiding en is op basis van 40 uur.
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong, dynamisch, multicultureel, divers en snel (internationaal) groeiend bedrijf. Voor ons is het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk komt en dat je echt jezelf kan zijn. We hebben een hele open cultuur, staan open voor nieuwe ideeën en juichen het toe als een collega zelf initiatief neemt om ons te verrassen!

Als stagiair op de Sales afdeling leer je het hele salesproces managen; van het opstellen van offertes tot het uitvoeren van onderhandelingen en het closen van deals met zowel klanten als locaties. Daarnaast loop je operationeel stage op de afdeling Support. Als Sales Support help je mee met het maken van rapportages, uitleggen van ons eigen online booking platform aan de klanten en locaties, het doen van marktonderzoeken, het up-to-date houden van onze database en je pakt ook nog eigen projecten op.

Je ondersteunt het Sales Team bij het behalen van de commerciële doelstellingen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de correcte aanvoer van administratieve gegevens.

Werkzaamheden

Wat ga jij doen?

Als stagiair op de afdeling Customer Sales leer je het volledige verkoopproces te beheren; van het opstellen van offertes tot het voeren van onderhandelingen en het sluiten van deals met zowel klanten als venues. Je assisteert bij de verkoopofferte, implementatie en klantbeheerprocessen en biedt algemene ondersteuning aan het verkoopteam.

Je zal bijdragen aan de prestaties van demo's, het maken van rapporten, het bijhouden van de inbox & het beantwoorden van de telefoon en het helpen van onze klanten met alle verkoop gerelateerde vragen die ze kunnen hebben.

Ook help je je collega's bij het contracteren van nieuwe klanten en help je bij het ontwikkelen en onderhouden van klantrelaties. En natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om je eigen projecten op te pakken. Je ondersteunt het Sales Team bij het realiseren van de commerciële doelstellingen en bent tevens verantwoordelijk voor de correcte aanlevering van administratieve gegevens.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij onderdeel zijn van een leuk en dynamisch bedrijf? Reageer dan nu!

Meetingselect B.V.

Meetingselect is 's werelds grootste marktplaats voor vergaderingen, groepsreserveringen en werkruimten. Het platform voor vergaderbeheer is bekroond door organisaties, locaties en partners. Door innovatieve functies en technologieën aan te bieden, creëren we een transparanter, duurzamer en efficiënter boekingsproces.

Wij zijn een snelgroeiend internationaal bedrijf met collega's uit 18 verschillende landen en met collega's verspreid over 12 verschillende landen!

Bij Meetingselect willen we je niet zomaar een baan aanbieden, we willen je een carrière bieden! Wij vinden het belangrijk dat onze collega's plezier hebben in het werk dat ze doen en daarbij uitgedaagd worden. Er zijn veel manieren om te groeien binnen ons bedrijf, het enige wat je hoeft te doen is de kansen grijpen die zeker voorbij zullen komen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024