Nu solliciteren

HBO Stagiair Financiële afdeling gezocht in Amersfoort!

Functie Stagiair Finance
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Stagevergoeding op basis van 5 stagedagen per week.
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

**Waarom zou ik dat willen?**
Bijvoorbeeld omdat je dan bij de ‘Great Place to Work’ van Amersfoort werkt. Bosveld is een gerechtsdeurwaarders- en incassokantoor gevestigd in Amersfoort waar prestatie en #plezier bovenaan staan. Bij Bosveld werken ruim 100 collega’s die dagelijks #samenwerken en zich met veel passie en empathie inzetten en opzoek gaan naar de beste oplossing. Bij Bosveld krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden we je de kans om vanuit jouw eigen intrinsieke motivatie te #ondernemen en het beste mogelijke resultaat in jezelf naar boven te halen. Onze strategie kunnen wij in een woord uitleggen: cultuur, want onze cultuur maakt ons anders. Want als medewerkers enthousiast zijn, dan worden klanten dat ook! Onze cultuur bewaken en versterken wij door elke dag met #plezier & prestatie (PEP) medewerkers daadwerkelijk op #1 te zetten, dat is onze #ambitie!

Werkzaamheden

Je werkt mee op de financiële afdeling waar zowel op dossierniveau als op organisatieniveau mutaties worden geboekt, geanalyseerd en gecontroleerd. Je zorgt voor een juiste en tijdige uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden samen met je collega’s. De werkzaamheden van de afdeling zijn precies afgestemd op de doelstellingen van Bosveld, zo weet jij precies wat er van je verwacht wordt. Je doet er samen met het team alles aan om Bosveld nóg sneller te laten groeien.

Gewenste profiel

Nederlands

MS Office

Cijfermatig inzicht

Nauwkeurig

Resultaatgericht

Wat bieden wij

Stagevergoeding

Werkervaring

Een gezellig team

Kans op een baan

Informele werksfeer

Bonen koffie & vers fruit

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Wij bieden jou een dynamische werkomgeving met een goede, informele sfeer waarin jij samen met gedreven en betrokken collega's dagelijks het verschil maakt. Bij Bosveld staat de medewerker op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met ongemotiveerde medewerkers.

Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. Bosveld is een Great Place to Work, waar wij heel trots op zijn! Dit komt onder andere omdat we meekijken naar jouw ambities en je de kans geven om jezelf te blijven uitdagen.

Naast leuke collega's, levert het je nog meer op:
• Stagevergoeding
• Begeleiding bij opdrachten
• De mogelijkheid om na de stageperiode in dienst te treden

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024