Nu solliciteren

Uitdagende HBO/WO Marketing meewerkstage in Tilburg

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Tilburg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf biedt jou de kans om als stagiair SEO Specialist & Linkbuilding expert aan de slag te gaan en je entree te maken in digital marketing. Een vakgebied met toekomstmogelijkheden waarbij online vindbaar key is.

Werkzaamheden

Ben jij goed met data en lijkt het je leuk om ons te helpen de data in onze software te verbeteren? Je zal als linkbuilding specialist bezig zal zijn met het verwerken, vergelijken en aanvullen van de data m.b.t. het aanbod van blogwebsites en suppliers. Daarnaast zullen je werkzaamheden bestaan verschillende taken omtrent linkbuilding, zoals:

Gewenste profiel

Je hebt affiniteit met online marketing en SEO en het lijkt je leuk om je te verdiepen in de specialisatie ‘Linkbuilding’.

Wat bieden wij

Digital Newsgroup B.V.

Digital Newsgroup (DNG) is het digital marketing bureau dat werkt aan online autoriteit verhogen middels SEO-blogs, linkbuilding en digital marketing in samenwerking met jouw bedrijf. Digital Newsgroup (DNG) heeft voor jou hét search engine optimization platform voor al jouw SEO-plaatsingen, influencers, blogs en het vergroten van jouw online publiciteit. Je kunt bij ons eenvoudig blog plaatsingen met kwalitatieve backlinks kopen bij meer dan 50.000 bekende websites met hoge domein autoriteit in onze SEO marketplace. Je vindt bij DNG de beste websites voor jouw publicity en SEO-marketing.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024