Nu solliciteren

Stage Magazine Kampeerauto, help jij de camperaars op weg? in Soesterberg

Functie Stage Magazine Kampeerauto
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Soesterberg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij gek op schrijven en heb je een zwak voor campers? Dan hebben wij de ideale stageplek. Per februari 2024 hebben wij een stageplek beschikbaar op de redactie van het magazine Kampeerauto (oplage 70.000 exemplaren). Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en proactieve stagiair die het leuk vindt om dagelijks nieuwsverhalen te schrijven, maar ook te porren is voor achtergrondreportages en portretten over bijzondere campers of camperaars.

Als stagiair bij de dit bedrijf word jij medeverantwoordelijk voor onze online communicatie. Jij onderhoudt en verrijkt onze content campagnes. Daarnaast kunnen we je hulp vragen bij het schrijven van blogs en nieuwsartikelen. Jij bent degene die leuke, creatieve en informatieve content creëert die past bij onze doelgroep.  

De dit bedrijf is de grootste camperclub van Europa. We brengen negen keer per jaar het magazine Kampeerauto uit en daarnaast proberen we camperaars dagelijks te inspireren en informeren over het camperen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast? Reageer dan snel op deze vacature en stuur je CV en motivatie naar \werkenbij@nkc.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Evi Vos via 0641619657

Bedrijfspresentatie

NKC

De NKC is hét consumentenplatform voor camperaars. We geven het magazine Kampeerauto uit, verkopen / adviseren verzekeringen, we organiseren evenementen, reizen, bieden camperroutes aan en geven de app Campercontact uit. Camperen - bij ons is dat een werkwoord - is uitermate populair. De laatste drie jaar is het aantal leden en verzekerden van de NKC hard gegroeid. Ook onze app Campercontact groeit explosief meer dan 500.000 gebruikers in Europa.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024