Nu solliciteren

Stagiair(e) Informatica en Applicatieontwikkeling in Zoetermeer

Functie Stagiaire
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zoetermeer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Stagevergoeding €350-€400 per maand
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil je in het kader van je studie kennis en ervaring opdoen op het gebied van stedelijke mobiliteit? Lees dan verder!

Deze stageopdracht daagt jou uit om…

….. ons te helpen ons Data Ecosysteem verder te ontwikkelen. Door middel van het DES krijgen onze onderzoekers toegang tot deze data en komen ze tot waardevolle(re) inzichten.

Een belangrijk volgende stap voor de komende tijd is de toegankelijkheid en bekendheid van de beschikbare data voor de onderzoekers binnen dit bedrijf. Wil jij ons helpen deze datacatalogus te gaan ontwikkelen? Het hoofddoel is dat deze datacatalogus zoveel mogelijk automatisch wordt gegenereerd en wordt geüpdatet. Ook moet de datacatalogus als applicatie beschikbaar komen binnen de organisatie.

Werkzaamheden

De opdracht bestaat uit:

Wie is dit bedrijf?

dit bedrijf is een van de grootste onderzoeks- en adviesbureaus van Nederland. Het team van zo’n 100 experts en partners levert onderzoek en advies aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland. We werken op de terreinen van (big) data-analyse, transport & mobiliteit en maatschappij & economie. Inhoudelijke kennis, onderzoek- en data expertise staan hierbij voorop. Dit maakt het mogelijk om onderzoek op maat te leveren. Onderzoek dat er toe doet. Om zo beleid te helpen verbeteren en brede welvaart te realiseren. Jouw toekomstige collega’s staan dan ook midden in de samenleving en omschrijven zichzelf als professioneel, gedreven en vol passie voor hun vak.

Gewenste profiel

Je bent al wat verder in je opleiding en mogelijk al aan het afstuderen? Dan is dit jouw opdracht! Ervaring met en kennis van Java script is een belangrijke voorwaarde voor het kunnen uitvoeren van de opdracht. Heb je kennis van HTML en CSS, dan is dat alleen maar beter!

Wat bieden wij

Wij bieden je veel zelfstandigheid en vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden. Je voert je opdracht uit binnen Team Data Analytics en je krijgt een goede begeleiding, waardoor je veel kunt leren bij ons. Wij bieden een stagevergoeding, reiskostenvergoeding op basis van werkelijk gemaakte kosten (als je niet in het bezit bent van een Studenten OV-kaart), een informele werksfeer met bevlogen collega’s en een actieve personeelsvereniging.

Interesse?

Enthousiast over deze stage? Maitrie Raghoebarsing, HRM Adviseur, ontvangt jouw sollicitatie graag via solliciteren@panteia.nl. Wil je eerst meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact met Pieter Fris, (Projectmanager bij Panteia). Hij beantwoordt je vragen graag via 079 – 322 22 41. Hopelijk horen we snel van je!

Panteia

Wie is Panteia?

Panteia is een van de grootste onderzoeks- en adviesbureaus van Nederland. Het team van zo’n 100 experts en partners levert onderzoek en advies aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland. We werken op de terreinen van (big) data-analyse, transport & mobiliteit en maatschappij & economie. Inhoudelijke kennis, onderzoek- en data expertise staan hierbij voorop. Dit maakt het mogelijk om onderzoek op maat te leveren. Onderzoek dat er toe doet. Om zo beleid te helpen verbeteren en brede welvaart te realiseren. Jouw toekomstige collega’s staan dan ook midden in de samenleving en omschrijven zichzelf als professioneel, gedreven en vol passie voor hun vak.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024