Nu solliciteren

Op zoek naar een leuke functie in hartje Amsterdam? Meewerkend stagiair HBO journalistiek / communicatie gezocht!

Functie Meewerkend stagiair HBO journalistiek / communicatie
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 16 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van 36 uur per week.
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats in het centrum van Amsterdam waar je binnen jouw stagetijd veel leert over de GGZ op de afdeling Marketing & Communicatie? Wil jij een breed takenpakket en eigen verantwoordelijkheid? Dan is deze stage iets voor jou! 

Op de afdeling Marketing en Communicatie verwelkomen we je graag als volwaardig teamlid binnen onze kleine afdeling. Tijdens jouw stage ga je aan de slag met diverse communicatiewerkzaamheden. Je werkt hierbij nauw samen met de communicatieadviseur van dit bedrijf.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Dit bedrijf is servicegericht, verantwoordelijk en flexibel. Dat verwachten we ook van jou. Je hebt een pro-actieve houding en bent communicatief vaardig.

Daarnaast:

Wat bieden wij

Een baan in een dynamische organisatie met een informele en collegiale werksfeer. Verder krijg je onder andere: 

Wie zijn wij? 

RINO amsterdam is een landelijk werkend nascholings- en opleidingsinstituut voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en aangrenzende terreinen. RINO amsterdam biedt al 40 jaar een rijk en gevarieerd aanbod van cursussen, workshops en opleidingen met topdocenten uit de praktijk, midden in Amsterdam.   

Wij zijn een not-for-profit organisatie met circa 65 medewerkers, verdeeld over de afdelingen Opleiding | Nascholing | Evenementen, BIG-opleidingen en ondersteunende afdelingen zoals Marketing & Communicatie, ICT, HRM en Financiën.  

RINO amsterdam biedt gelijke kansen op werk aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht ras, religie, huidskleur, nationaliteit, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd, handicap of zwangerschap. 

Meer informatie? 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Esther Hemink, Communicatieadviseur, te bereiken op telefoonnummer (020) 625 08 03 of via estherhemink@rino.nl.

Reageren? 

We streven er naar de functie zo snel mogelijk te vervullen en kijken uit naar je reactie.

Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar de afdeling HRM via hrm@rino.nl, ter attentie van Annemarie van der Linden, Manager HR. Zonder motivatiebrief wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen.

RINO amsterdam

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024