Nu solliciteren

Commerciële Stage bij dit bedrijf: Zet Jouw Talenten in voor de Toekomst van Automotive Technologie!

Functie Sales Consultant
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Arnhem, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking (Bonusstructuur)
Stagevergoeding € 250 - 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

dit bedrijf is dé plek voor commercieel talent dat de automotive wereld wil veroveren. Als sales- en marketingkantoor in de Benelux voor de moederorganisatie Kuantic, bieden wij een state-of-the-art online fleetmanagement dashboard voor bedrijfswagenparken. Hiermee bieden we inzichten die niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook de standaard zetten voor de toekomst van mobiliteit.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?  

Gewenste profiel

Wat Vragen Wij?  

Wat bieden wij

Waarom dit bedrijf?  

Hoe solliciteer je?

Klaar om jouw commerciële carrière te lanceren? Solliciteer nu en maak deel uit van de innovatieve wereld van Kuantic Benelux!

Bedrijfspresentatie

Kuantic Benelux

Kuantic Benelux fungeert in de Benelux als sales- en marketing kantoor van moederorganisatie Kuantic Benelux. Wij bieden een online fleetmanagement dashboard voor bedrijfswagenparken. Hiermee kunnen er verschillende inzichten worden verkregen die kostenbesparend zijn voor de klant.

Wij werken voor meerdere autofabrikanten zoals bijvoorbeeld Stellantis (o.a. Peugeot, Opel, Citroën & DS). Stellantis heeft haar voertuigen standaard voorbereid met de Connect Box. Hierdoor is er met ons een samenwerking ontstaan. De B2B-klanten van Stellantis kunnen daardoor direct profiteren van een fleet management oplossing zonder het in bouwen van hardware zoals in onderstaande video wordt uitgelegd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024