Nu solliciteren

Stage Bedrijfsadministratie / administratief medewerker bij een vastgoedbelegger

Functie Stage Bedrijfsadministratie bij een vastgoedbelegger
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 's-Gravenhage, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een landelijk opererende vastgoedbeleggingsmaatschappij. Wij kopen, herontwikkelen en verhuren onroerend goed. We richten ons zowel op woningen als bedrijfsmatig onroerend goed. Het goed onderhouden van onze panden en tevreden huurders staan bij ons hoog in het vaandel.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een jong team, een informele werksfeer en een commerciële benadering. Volg jij een economische opleiding en heb je affiniteit met administratie en met vastgoed. Kom dan bij ons aan de slag als stagiair(e)!

Werkzaamheden

Als Stagiair(e) Bedrijfsadministratie bij dit bedrijf ga je werken aan de verdere groei van zowel ons klanten netwerk en het netwerk met professionals. Bij een vastgoedpartij is administratief werk niet te missen! Je gaat aan de slag met het administratief werk dat ondersteunend is voor onze operationele werkzaamheden.

Zo ga je aan de slag met het opmaken van overeenkomsten voor het aankopen, verkopen en verhuren van panden, het verzorgen van de boekhouding, verwerken van e-mails, beantwoorden van telefoontjes, het controleren van de wet- en regelgeving en het behouden van contact met professionele partners. We willen dat je in je stageperiode zo’n breed mogelijke werkervaring opdoet. Onder begeleiding zal je gerichte werkzaamheden oppakken en uitvoeren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lijkt dit je een leuke uitdaging? Stuur dan je sollicitatie naar nvdm@sonsrealestate.nl en voeg je CV daarbij toe. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Als je nog vragen hebt kun je ook altijd even bellen of mailen. Hopelijk tot snel!

Sons Real Estate

Sons Real Estate is een landelijk opererend vastgoedbedrijf, gespecialiseerd in de handel en belegging van vastgoed. Wij kopen vastgoed aan voor eigen portefeuille en voegen daarbij waarde toe door middel van transformatie en verduurzaming.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024