Nu solliciteren

Stage Vastgoedkunde, Vastgoed & Makelaardij bij een vastgoedbelegger

Functie Stage Vastgoedkunde, Vastgoed & Makelaardij bij een vastgoedbelegger
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 's-Gravenhage, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding.
Stagevergoeding € 500 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een landelijk opererende vastgoedbeleggingsmaatschappij. Wij kopen, herontwikkelen en verhuren onroerend goed. We richten ons zowel op woningen als bedrijfsmatig onroerend goed. Het goed onderhouden van onze panden en tevreden huurders staan bij ons hoog in het vaandel.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een jong team, een informele werksfeer en een commerciële benadering. Volg jij een economische opleiding en heb je affiniteit met vastgoed. Kom dan bij ons aan de slag als stagiair(e)!

Werkzaamheden

Deze vraag willen we graag aan jou stellen. We staan open voor jouw interesses in de werkzaamheden die je wilt uitvoeren binnen het bedrijf. Wil jij je focus leggen op het leren en/of verbeteren van het uitvoeren van koude acquisitie? Wil je je richten op klantencontact van aanvragen die we binnenkrijgen? Interesseert de administratieve kant jou en wil je graag meer leren over de wet- en regelgeving en het opmaken van overeenkomsten? Of focus je jezelf liever op de sociale media kant van het bedrijf. Jouw inbreng wordt te allen tijde zeer gewaardeerd en beloond.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lijkt dit je een leuke uitdaging? Stuur dan je sollicitatie naar nvdm@sonsrealestate.nl en voeg je CV daarbij toe. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Als je nog vragen hebt kun je ook altijd even bellen of mailen. Hopelijk tot snel!

Sons Real Estate

Sons Real Estate is een landelijk opererend vastgoedbedrijf, gespecialiseerd in de handel en belegging van vastgoed. Wij kopen vastgoed aan voor eigen portefeuille en voegen daarbij waarde toe door middel van transformatie en verduurzaming.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024