Nu solliciteren

HBO meewerkstage in snel groeiend health bedrijf in buurt van Amsterdam

Functie Influencer Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hoofddorp, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zit jij in je derde of vierde jaar van je opleiding en ben je in februari op zoek naar een uitdagende meewerk-stage in een ambitieus snel groeiend bedrijf? Lees dan verder….

Over de stage

Als marketing stagiair(e) ben je onderdeel van het 15 koppig marketingteam en werk je mee aan diverse projecten. We zijn op zoek naar high potentials die mee willen werken en willen leren en eventueel na de stage ons marketing team kunnen versterken. Daarnaast kun je aan je afstudeerproject of onderzoek werken. We zijn op zoek naar verschillende stagiaires, zit er iets voor je bij?

Werkzaamheden

Influencer marketing is een belangrijke marketingvorm voor dit bedrijf in de acquisitie van nieuwe klanten. We hebben een uitgebreid netwerk aan bestaande influencers. We zijn op zoek naar een commercieel en communicatief iemand die onze influencer en media marketeer kan ondersteunen met de bestaande relaties en het helpen uitbreiden van nieuwe. Door je expertise in de digitale wereld ben je bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van social media marketing. Je werkt ook samen met de social media marketeer en content creator bij het verder verspreiden van de content van influencers. Daarnaast heeft iedereen binnen het marketing zijn of haar eigen expertise, denk aan social media, e-mail marketing, content marketing en seo & sea. Deze stage bied je de gelegenheid om kennis te maken met alle disciplines, afhankelijk van je leerdoelen kunnen we je laten meewerken aan een project of afdeling om het beste uit je stage te halen. Voor deze functie wordt creativiteit en het nemen van verantwoordelijkheid en beslissingen op basis van eigen inbreng gestimuleerd.

Kerntaken

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Over de organisatie

dit bedrijf en de Ortho Health Foundation zijn twee bedrijven die opereren als een organisatie. Dit bedrijf is een ontwikkelaar van hoogwaardige voedingssupplementen en één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De Ortho Health Foundation is een kennis- en opleidingsinstituut in de orthomoleculaire voedingsleer voor professionals in de gezondheidszorg. Onze bedrijfscultuur laat zich omschrijven als open, direct, informeel, hard werkend en resultaatgericht. We opereren onder het motto: ‘winnaars hebben een plan, verliezers een excuus’. Je komt te werken in een gedreven team waarin samenwerking voorop staat. Wij geloven namelijk sterk in het collectief, bundelen onze krachten en weten zo onze ambitieuze doelen te realiseren!

Werkdagen en tijden

Van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 (minimaal 4 dagen per week)

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel stuur dan je CV en Motivatie naar: linda@vitakruid.nl. Of bel voor meer informatie naar 085-2104300 en vraag naar Linda.

Bedrijfspresentatie

Vitakruid

Vitakruid en de Ortho Health Foundation zijn twee bedrijven die opereren als een organisatie. Vitakruid is een ontwikkelaar van hoogwaardige voedingssupplementen en één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De Ortho Health Foundation is een kennis- en opleidingsinstituut in de orthomoleculaire voedingsleer voor professionals in de gezondheidszorg.
Onze bedrijfscultuur laat zich omschrijven als open, direct, informeel, hard werkend en resultaatgericht. We opereren onder het motto: ‘winnaars hebben een plan, verliezers een excuus’. Je komt te werken in een gedreven team waarin samenwerking voorop staat. Wij geloven namelijk sterk in het collectief, bundelen onze krachten en weten zo onze ambitieuze doelen te realiseren!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024