Nu solliciteren

Content marketeer gezocht bij dit bedrijf!

Functie Content Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Heerhugowaard, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waarin je veel vrijheid krijgt om te werken aan de online zichtbaarheid van ons bedrijf? Waar je jezelf kunt ontwikkelen, je netwerk kunt uitbreiden en waarbij je de mogelijkheid hebt om gedeeltelijk vanuit huis te werken? Dan hebben wij bij dit bedrijf Automotive BV dé stage voor jou!

Werkzaamheden

Als content marketeer ben jij de persoon die onze doelgroep weet te raken met de juiste woorden. Jij weet precies wat er speelt in de markt en vertaalt dit naar pakkende teksten. Je weet de weg op LinkedIn en weet op regelmatige basis social media posts te bedenken en onze employer branding te vergroten. Tijdens jouw stage krijg je de mogelijkheid om je te oriënteren op carrièremogelijkheden en jouw CV te versterken met een mooie referentie.

Wat bieden wij

Maar dat is niet alles, want wij bieden ook nog:

VWE

VWE Automotive helpt al meer dan 30 jaar organisaties in de autobranche met het optimaliseren van hun bedrijfsactiviteiten. 

Het succes van VWE Automotive is te danken aan de consistente focus op onze kernwaarden.
Door vertrouwen, vooruitstrevendheid en eigenaarschap centraal te stellen, heeft VWE Automotive zich kunnen onderscheiden van de concurrentie en zichzelf gevestigd als de grootste RDW-provider van Nederland.

Bij VWE Automotive zetten we ons in om de automotive branche te ontzorgen met slimme online tools, export- en remarketingdiensten, en de levering van marktcijfers en voertuiginformatie.  

Wij geloven dat door het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het bieden van ondersteuning, bedrijven in de automotive branche zich kunnen bezighouden met zaken die er echt toe doen: ondernemen. 
Door deze diensten aan te bieden aan onze klanten, dragen we ons steentje bij aan een transparantere automotive branche streven we naar een betere en mooie wereld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024