Nu solliciteren

WIJCK. zoekt enthousiaste Grafisch Design stagiair(e)

Functie Grafisch Design stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

WIJCK. is een jong, Amsterdams merk met grote liefde voor de stad. Sinds 2016 tekenen wij strakke lijntekeningen van wijken, steden en gebouwen en hebben inmiddels een collectie die al meer dan 3.000 verschillende prints en stadsgebonden producten kent.

Werkzaamheden

Als Grafisch Design Stagiaire is het uitbreiden van onze dit bedrijf het belangrijkste deel van jouw stageperiode. Daarnaast ondersteun je het marketing team bij het onderhouden en uitbreiden van de website, het maken van nieuwsbrieven en creëren van Social Media content en advertising. Dus ben je creatief en heb je de programma’s van Adobe onder de knie maar wil je de fijne kneepjes nog beter leren, dan is deze stage iets voor jou!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je CV en motivatie naar Matthijs Kok (\<matthijs@wijck.com>). Uiteraard beantwoorden we eventuele vragen graag!

WIJCK. prints

Haal die ouderwetse stadskaart van de muur, het is tijd voor een print van WIJCK.!

SOHO - New York, Le Marais - Parijs, Notting Hill - Londen en ook het Centrum van Amsterdam. WIJCK. maakt strakke lijntekeningen van ‘s werelds bekendste wijken, leuke straatjes, gebouwen en steden. Een musthave voor ieder interieur!

Met liefde voor de stad tekenen de designers van WIJCK. de vele wijkjes en gebouwen van inmiddels zo’n 100 verschillende steden. De WIJCK. prints worden gedrukt op een uniek vintage papiersoort en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten, met of zonder zwarte houten lijst.

WIJCK. maakt ook custom made prints van jouw favoriete wijk, gebouw of stad en is niet alleen leuk om zelf aan de muur te hangen maar natuurlijk ook om cadeau te geven. Bijvoorbeeld als herinnering aan een fantastische citytrip, de plek waar je verliefd werd, je oude woonplaats of studententstad.

Wat is jouw favoriet wijk?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024