Nu solliciteren

Sales stage beschikbaar in Amsterdam bij Wijck.

Functie Sales stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen voor een optimale ervaring bij onze B2B klanten. Je helpt (potentiële) klanten en partners door je te verdiepen in hun winkel of organisatie en adviseert bijvoorbeeld wat voor hen de beste WIJCK. collectie is. Ook voor operationele ad-hoc zaken en marktonderzoek draai jij je hand niet om. Herken je jezelf hierin? Dan is deze stage echt iets voor jou! WIJCK. is een jong, Amsterdams merk met grote liefde voor reizen en de stad. Sinds 2016 tekenen wij strakke lijntekeningen van wijken, steden en gebouwen en hebben inmiddels een collectie die al meer dan 3.000 verschillende prints en stadsgebonden producten kent.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij willen dat jij je stage zo goed mogelijk kunt uitvoeren en je een mooie ontwikkeling doormaakt. Dit willen we uiteraard zo leuk mogelijk maken door samen de mooiste dingen te creëren. Hier komt een hoop bij kijken, denk aan: 

Geïnteresseerd?

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Dan komen wij graag met jou in contact! we eventuele vragen graag! Stuur je CV en motivatie naar Thim Janssen (thim@wijck.com). Uiteraard beantwoorden

WIJCK. prints

Haal die ouderwetse stadskaart van de muur, het is tijd voor een print van WIJCK.!

SOHO - New York, Le Marais - Parijs, Notting Hill - Londen en ook het Centrum van Amsterdam. WIJCK. maakt strakke lijntekeningen van ‘s werelds bekendste wijken, leuke straatjes, gebouwen en steden. Een musthave voor ieder interieur!

Met liefde voor de stad tekenen de designers van WIJCK. de vele wijkjes en gebouwen van inmiddels zo’n 100 verschillende steden. De WIJCK. prints worden gedrukt op een uniek vintage papiersoort en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten, met of zonder zwarte houten lijst.

WIJCK. maakt ook custom made prints van jouw favoriete wijk, gebouw of stad en is niet alleen leuk om zelf aan de muur te hangen maar natuurlijk ook om cadeau te geven. Bijvoorbeeld als herinnering aan een fantastische citytrip, de plek waar je verliefd werd, je oude woonplaats of studententstad.

Wat is jouw favoriet wijk?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024