Nu solliciteren

Energieke HR / Recruitment stage gezocht in Utrecht?

Functie HR | Recruitment
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Een mooie vergoeding van €300 per maand bij een 40-urige stage!
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Belangrijk - We zoeken stagiaires voor de afdelingen:

Online Marketing en Communicatie

Recruitment

Employer Branding (marketing in de recruitment)

Sales en Accountmanagement

Ga naar …/stages/ en hier vind je alle uitgebreide stagevacatures!

Stage vacature: HR | Recruitment

Bij ons ga je NIET planten water geven, papier versnipperen en koffie halen, maar bij ons GA je juist aan jezelf werken door mee te werken in het bedrijf, werken in teams en zelfstandig opdrachten uitwerken. Menig stagiair blijft na zijn stage bij dit bedrijf werken en krijgt echt verantwoordelijkheid!

dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en leuke stagiairs om het team te versterken op de afdelingen van HR / Recruitment. Ben jij enthousiast, gedreven, hou je van een uitdaging en wil je wat bereiken tijdens je stage, dan hebben wij de ultieme stageplek voor jou!

dit bedrijf is een van de grootste spelers in de huiswerk- en studiebegeleiding die zich heeft gespecialiseerd in bijlessen aan huis als Online. Dit bedrijf bestaat nu al ruim 14 jaar met duizenden verschillende coaches door heel Nederland en een hoofdkantoor in Utrecht. Daarnaast ondersteunt dit bedrijf honderden scholen in Nederland met inval- docenten en leraren, net als inval- pedagogisch medewerkers voor de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland met ruim 2000 locaties!

dit bedrijf helpt stagiairs verder te komen en dit resulteert dat de afgelopen jaar onze afstudeerders met minstens een 7.5 allemaal in 1x zijn geslaagd, meewerkstagiairs minstens een 8.0 scoren voor hun stageverslag en je wordt gerespecteerd binnen de organisatie.

Dus, waar wacht je nog op? -> Hup solliciteren jij!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al stage lopen bij StudyWorks? Solliciteer dan direct! Stuur een mail met je sollicitatiebrief en CV naar \matthijs@studyworks.nl

Tot snel op ons kantoor en wij zetten alvast de koffie/thee voor je klaar!

Bedrijfspresentatie

StudyWorks

StudyWorks is een van de grootste huiswerk en studiebegeleidingsbedrijven (Top 250 groeibedrijven van Nederland - #1 Edtech scale up) van Nederland. StudyWorks helpt al 14 jaar duizenden basis- en middelbare scholieren met bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Daarnaast helpt StudyWorks meer dan 250 scholen met invaldocenten, leerkrachten en studieondersteuning.

Wil je in dit groeibedrijf echt een verschil maken, kom dan stage lopen bij StudyWorks.

Bij ons ga je NIET planten water geven, papier versnipperen en koffie halen, maar bij ons ga je juist aan jezelf werken door mee te werken in het bedrijf, werken in teams en zelfstandig opdrachten uitwerken.

StudyWorks helpt stagiairs verder te komen, en dit resulteert dat de afgelopen jaar onze afstudeerders met minstens een 7.5 allemaal in 1x zijn geslaagd, meewerkstagiairs minstens een 8.0 scoren voor hun stageverslag en dat je gerespecteerd wordt binnen de organisatie.

Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer nu door te reageren, stuur je cv in en wij zien je graag op de koffie/thee bij ons op kantoor in Utrecht.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024