Nu solliciteren

HR Stagiaire gezocht bij dit bedrijf!

Functie HR Stagiaire
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Hoek van Holland, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een Nederlandse producent en wereldwijde leverancier van speciale oplosmiddel gedragen alkyd-, acrylaat- en urethaanharsen voor de wereldwijde verf en coating markt.
dit bedrijf is opgericht in Hoek van Holland in 1947 en is sinds januari 2022 onderdeel van het Italiaanse bedrijf COIM. COIM is een familiebedrijf gevestigd in de omgeving van Milaan. Zij produceren wereldwijd industriële producten, waaronder op grote schaal polyesters voor isolatietoepassingen. Zij zijn een investeringsproject gestart om de productie van polyesters in Hoek van Holland mogelijk te maken.

dit bedrijf opereert als zelfstandig bedrijf en werkt onder de Lean methodiek. De mensen bij dit bedrijf zijn gedreven en ambitieus, waarbij veiligheid in hun werk voorop staat. Bij dit bedrijf werken ongeveer 100 medewerkers verdeeld over Hoek van Holland en Zwolle. De functie is gesitueerd in Hoek van Holland binnen de afdeling Human Resoures.

Werkzaamheden

Allround HR stageplaats binnen een leuk team. Je kunt ervaring opdoen in alle gelederen van HR zoals recruitment, verzuimbegeleiding, meehelpen opzetten van nieuw HR beleid en opleiding en ontwikkeling van medewerkers. We zijn op dit moment bezig om ons functie huis te professionaliseren en kunnen daar de hulp van een HR stagiaire zeker bij gebruiken.

Gewenste profiel

HBO opleiding richting Human Resources Management

Wat bieden wij

Stagevergoeding van € 500,-

Synres BV

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024