Nu solliciteren

Online Marketing stage bij duurzame e-commerce scale-up in Schijndel +Impact +Klein hecht team +Verantwoordelijkheid

Functie Online Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Schijndel, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Marktconform, afhankelijk van: aantal uren, opleiding en ervaring
Stagevergoeding € 300 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke stage bij een groeiend e-commerce bedrijf en geef je om een betere wereld?

Over ons

Wij zijn een groeiende scale-up met verschillende internationale locaties. Wij specialiseren in het printen op groeipapier. Dit is papier met zaadjes dat geplant kan worden in plaats van het weg te gooien. Zo ontstaat er minder afval en helpen we ook nog eens mee aan betere biodiversiteit. Onze duurzame missie is dan ook om een zero-waste alternatief voor normaal papier aan te bieden en bijdragen aan meer biodiversiteit.  

We zijn een jong, hecht en sterk team van acht. Elke teamlid heeft zijn eigen specialiteit en verantwoordelijkheid. Daarnaast werken we ook ieder kwartaal samen aan verschillende projecten om harder te groeien. 

Onze meeste klanten komen inbound via onze website binnen. Online marketing heeft daarom een belangrijke rol binnen dit bedrijf.

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van ons marketingteam. Het marketing team zorgt ervoor dat we aan het eind van het jaar duizenden klanten hebben die ons via verschillende kanalen weten te vinden. Het gaat om kleine en grote klanten, consument en bedrijf, in Nederland en België. Je neemt een verantwoordelijke taak van hoofdmarketeer van de Nederlandse taal (je werkt samen met onze hoofd-marketing die de Duitse en Engelse marketing voor haar rekening neemt).

We werken constant aan de verbetering van onze SEO en SEA, verbeteren onze website, bieden nieuwe producten aan, halen barrières weg voor klanten en voorkomen dat klanten dingen niet kunnen vinden. Jij helpt dit te verbeteren. Je neemt hierin een actieve rol en draait hierin mee.

Je werkt ook mee in de rest van het bedrijf. Zo leer je onze producten en markt beter kennen.  

Hoe ziet jouw stagedag eruit?

Je zult je dag beginnen met een korte meeting met onze marketingspecialist. Tijdens deze meeting bespreek je de taken waaraan je die dag zult werken, eventuele problemen waar je tegenaan bent gelopen, en andere dingen die relevant zijn. Na deze meeting zul je zelfstanding aan het werk gaan met verschillende taken. Je kunt natuurlijk altijd om hulp vragen als je dit nodig hebt.

Werkzaamheden

Website 

SEO 

Metabeschrijvingen bijhouden 

Webshop 

Sociale media 

SEA 

Meedraaien in projecten 

Mogelijke projecten: 

Meedraaien bij andere teams: 

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Combineer je (toekomstige) passie voor een betere wereld en online marketing!

Solliciteren

Interesse? Klik dan op de knop “nu solliciteren” bovenaan de pagina en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Neem alvast een kijkje in onze groene kantoortuin!

Growingpaper

We zijn een e-commerce scale-up met internationale locaties.

We printen op groeipapier. Dit worden kaartjes met zaadjes die een ontvanger kan planten waarna er bloemen uitgroeien die goed zijn voor bijen en vlinders.

Onze duurzame missie is een zero waste alternatief voor papier bieden én bijdragen aan meer biodiversiteit. Hoe meer mensen kiezen voor een kaartje van groeipapier, hoe beter voor de bijen en vlinders!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024