Nu solliciteren

Commercieel (HBO) / Ondernemerschap (HBO/MBO) stage bij duurzame internationale e-commerce scale-up in Schijndel

Functie Commercieel / Ondernemer / Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Schijndel, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Marktconform, afhankelijk van: aantal uren, opleiding en ervaring
Stagevergoeding € 300 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage bij een klein en groeiend bedrijf en geef je om een betere wereld?  Heb je interesse in allebei de stages? Dan kun je ze ook makkelijk combineren! 

Over ons

Wij zijn een groeiende scale-up met verschillende internationale locaties. Wij specialiseren in het printen op groeipapier. Dit is papier met zaadjes dat geplant kan worden in plaats van het weg te gooien. Zo ontstaat er minder afval en helpen we ook nog eens mee aan betere biodiversiteit. Onze duurzame missie is dan ook om een zero-waste alternatief voor normaal papier aan te bieden en bijdragen aan meer biodiversiteit.  

We zijn een jong, hecht en sterk team van acht. Elke teamlid heeft zijn eigen specialiteit en verantwoordelijkheid. Daarnaast werken we ook ieder kwartaal samen aan verschillende projecten om harder te groeien. 

Onze sales is vooral inbound. Wel kijken wel naar meer outbound sales voor grotere samenwerkingen.

Omdat we hard groeien en zo duurzaam mogelijk werken hebben we een aantal uitdagende projecten liggen waar we goed je hulp bij kunnen gebruiken.

Wat ga je doen?

Zoals je misschien al gezien had zijn dit twee vacatures die ook makkelijk te combineren zijn. Je werktaken zullen dus ook iets verschillen gebaseerd op welke stage je kiest en welk niveau bij je past. Je krijgt uitdagende doelen mee en we helpen je die te bereiken. Ook ervaar je verschillende onderdelen van het bedrijf. 

Voor de commerciële stage draai je mee in sales en order afhandeling. Ook pak je eigen projecten in sales op om onze sales flow te verbeteren of om onze outbound sales voor grote partnerships op te zetten. Een typisch project voor deze stage is het helpen bij een sales campagne om een bepaald soort klanten te vinden, daar warme leads voor te verzamelen, en daarvoor sales e-mails opzetten. 

Voor de ondernemerschap stage zul je meer projecten oppakken die met ondernemerschap te maken hebben. Een typisch project voor deze stage is bijvoorbeeld het verbeteren van ons enveloppen aanbod en de prijzen die we rekenen. Je kijkt naar betere inkoopmogelijkheden, adviseert over inkoopgrootte, en onderzoekt de beste verkoopprijs.

Bij belangrijke keuzes in ons bedrijf is iedereen betrokken. De belangrijkste lijnen worden door de ondernemer (Pim) uitgezet, samen met onze sales en business development specialist (Maud). Bij beide stages draai je mee in projecten en pak je deze samen op met Pim of Maud. Ook zul je bij beide stages meedraaien in bijvoorbeeld de printshop en order afhandeling, zo weet je wat we leveren! 

Het is belangrijk om te weten dat beide stages zullen worden aangepast naarmate je aan het werk bent op basis van hoe je de taken uitvoert en welk niveau het beste bij je past. De stage wordt dus aangepast voor jou! Zie hieronder een aantal voorbeelden van taken die je uit kan voeren tijdens je stage.

Werkzaamheden

Commerciële stage 

Ondernemerschap stage 

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Combineer je (toekomstige) passie voor een betere wereld met een uitdagende commerciële en/of ondernemerschap functie van deze tijd! 

Solliciteren

Interesse? Klik dan op de knop “nu solliciteren” bovenaan de pagina en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Neem alvast een kijkje in onze groene kantoortuin!

Growingpaper

We zijn een e-commerce scale-up met internationale locaties.

We printen op groeipapier. Dit worden kaartjes met zaadjes die een ontvanger kan planten waarna er bloemen uitgroeien die goed zijn voor bijen en vlinders.

Onze duurzame missie is een zero waste alternatief voor papier bieden én bijdragen aan meer biodiversiteit. Hoe meer mensen kiezen voor een kaartje van groeipapier, hoe beter voor de bijen en vlinders!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024