Nu solliciteren

HBO meewerkstage (online) marketing en sales in Rotterdam!

Functie (online) marketing stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kan jij redelijk goed teksten schrijven en ben jij leergierig op het gebied van allerlei online marketingkanalen zoals social media en zoekmachinemarketing? dit bedrijf is op zoek naar een stagiair die zich wil ontwikkelen op het gebied van (online) marketing.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je solliciteren voor deze stage? Vul dan ons sollicitatieformulier in of mail je motivatiebrief + CV naar info@meb-rotterdam.nl t.a.v. Judith Bos.

MEB Rotterdam

MEB Rotterdam is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. MEB Rotterdam bestaat uit 3 bedrijfsonderdelen:
1. Live Entertainment; bemiddeling in opdrachten van live entertainment voor zowel de zakelijke als de particuliere markt van zowel nationale als internationale artiesten. Het aanbod van entertainment is te vinden op www.Allerlei-Artiesten.nl.
2. DJ Shows; diverse DJ concepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Een overzicht staat op www.Thema-Discoshows.nl.
3. AV Techniek; geluidstechniek, lichttechniek, beeldtechniek, podiumtechniek. Voor de professionele markt via www.MEB-AV.nl en voor de particuliere en klein zakelijke markt via www.Geluid-Licht-Huren.nl. Deze tak bestaat uit zowel verhuur als verkoop van AV materiaal.

Door deze unieke combinatie van bedrijfsonderdelen is MEB een full-service leverancier voor alles op en rond het podium. Wij kenmerken ons door ieder evenement af te stemmen op de wensen van onze opdrachtgever en het bezoekersprofiel. Dit betekent dat de techniek en het entertainment op een evenement altijd goed aansluit bij de wensen en het budget van de opdrachtgever. Daardoor ontstaat de perfecte sfeer om de boodschap van onze opdrachtgever over te brengen op de bezoekers van het evenement. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie, congres of feestavond; MEB Rotterdam zorgt voor de beste beleving. Onze techniek- en entertainmentadviseurs helpen u graag met de voorbereiding van uw evenement. Desgewenst maken wij een afspraak om bij ons op kantoor of op uw evenementenlocatie om uw wensen te bespreken (ook in de avonduren en in het weekend).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024