Nu solliciteren

Marketing & Sales stage bij duurzame start-up in Den Haag

Functie Marketeer, Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Op basis van een fulltime dienstverband
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een snelgroeiende start-up in Den Haag die zich richt op duurzame badkamer- en gezichtsproducten. Onze missie is om plastic vervuiling tegen te gaan door hoogwaardige, plasticvrije producten te creëren. Op dit moment bieden we een breed scala aan producten, zoals shampoo bars, conditioner bars en solide deodorant, en we breiden constant uit!

Wij zijn een jong bedrijf, dus tijdens jouw stage kan jij echt je stempel drukken op het merk. Jij bent leergierig, houdt van aanpakken en wil je graag breed oriënteren! Word jij enthousiast van online & offline marketing, campagnes bedenken en uitwerken, communicatie met klanten en de verscheidenheid van dingen die komen kijken bij het runnen van een start-up? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Er is meer dan genoeg te doen bij dit bedrijf dus je zult je van alle onderdelen van het 'runnen van een bedrijf' veel meekrijgen. Daarbij hebben we graag dat je ervoor open staat om nieuwe dingen te leren. Van Marketing tot Sales en Website bouwen tot zelfs een stukje Logistiek. Dit bedrijf heeft meer dan 250 verkooppunten door heel NL, BE en DE én verkoopt aan consumenten, dus je komt in aanraking met verschillende aspecten.

Bij deze stage werk je intensief samen met de oprichters van dit bedrijf en krijg je veel ruimte om zelfstandig zaken op te pakken. Daarbij gaan we actief op zoek naar wat jij graag zou willen leren en meenemen van jouw stage. Bij dit bedrijf hebben we al veel verschillende stagiaires begeleid en ieder van hen had aan het einde van haar of zijn stage een geweldige skillset ontwikkeld. Hier kan je de rest van je studie en werkende leven op voortborduren!

Werkzaamheden

Het leuke van stage lopen bij dit bedrijf is dat je veel meemaakt van het runnen van een start-up. Hieronder een globaal overzicht van werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In het kort zijn wij op zoek naar een ondernemende toevoeging aan ons team, iemand die graag zoveel mogelijk wil wil leren en geniet van een wisselend en dynamisch takenpakket! Woon jij in (regio) Den Haag en pas jij in dit plaatje? Dan vinden wij het leuk als je contact opneemt met ons!

Blokzeep

Blokzeep is een jong beauty merk met producten die volledig plasticvrij zijn! Denk hierbij aan shampoo bars, conditioner bars en solide deodoranten, maar bijvoorbeeld ook aan een solide zonnebrand. Ons doel is om het gebruik van plastic te verminderen en producten op de markt te brengen die zowel goed zijn voor je huid, haar als voor het milieu.

Het kantoor van Blokzeep zit in Den Haag en bij ons als startup is iedere dag weer een nieuw avontuur. In grote lijnen zijn we constant bezig met het bedenken van nieuwe producten, marketing en sales (consumenten én B2B). Deze verscheidenheid vinden wij het leukste dat er is, en om door te groeien zijn we op zoek naar enthousiaste stagair(e)s die hier hetzelfde over denken!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024