Nu solliciteren

Ontdek een unieke 3e jaars HBO-stage op een monumentale boerderij in Diemen/Amsterdam Oost en bouw aan jouw persoonlijke groei!

Functie Word een inspirerende (peer)coach, projectmedewerker en/of basisschoolcoach
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Diemen, Nederland
Uren per week 8 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Meewerkstage: € 264 bruto per maand bij 32 uur per week. Afstudeerstage: € 352 bruto per maand bij 32 uur per week.
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Welkom in de wereld van dit bedrijf waar persoonlijke en professionele groei centraal staan! We zetten ons in voor het ontwikkelen en verzorgen van programma's, trainingen en projecten op het gebied van onderwijs, welzijn en arbeidsparticipatie. Als stagiair kies jij zelf binnen welke projecten je je competenties wilt ontwikkelen.

Ontdek de twee onderdelen van onze organisatie:

  1. We brengen Wetenschap & Technologie, Sport & Spel, en ondersteuning bij vakken zoals taal en rekenen naar het klaslokaal. Onze experts staan klaar om de leerlingen te inspireren en te ondersteunen, zodat zij volop kunnen groeien en bloeien.
  2. Voor jongeren tussen 16-27 jaar op verschillende locaties bieden we de kans om persoonlijke ontwikkeling te omarmen in onze Academy 4 LifeSkills. Hier kunnen ze hun talenten ontdekken en ontplooien, terwijl ze werken aan belangrijke vaardigheden die hen verder brengen in het leven. Dit doen we op onze boerderij in Diemen.

Omarm een veelzijdige en inspirerende stage voor social workers, waarin je sociaal, maatschappelijk, pedagogisch, onderwijskundig en organisatorisch/projectmatig kunt groeien.

Word ook onderdeel van de Saga-familie en laat ons jouw reis naar persoonlijke en professionele groei begeleiden!

Werkzaamheden

Tijdens je stage ben je betrokken bij boeiende projecten in het basisonderwijs en werk je samen met jongeren aan maatschappelijke buurtinitiatieven. Op basisscholen ondersteun je bij thematische lessen, sport- en beweegactiviteiten, en speel je een actieve rol bij de voorbereiding en ontwikkeling ervan. Maar dat is nog niet alles! 

Je persoonlijke groei staat voorop: neem deel aan inspirerende workshops in onze Academy 4 LifeSkills over persoonlijk leiderschap met Coaching Ourselves. Ervaar het buitenleven in onze prachtige moestuin, ons gezellige theehuis en werk samen met onze bouwploeg en facilitaire dienst op de Zeehoeve, terwijl je jongeren begeleidt en coacht in hun groei en werkzaamheden.

Daarnaast bieden we je een unieke kans en volledige vrijheid om je eigen workshops te ontwerpen en te geven als trainer. Laat je creativiteit de vrije loop en deel jouw expertise met anderen in een omgeving die je volop ondersteunt.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij deel uitmaken van een team dat zich inzet voor de ontwikkeling en groei van kinderen en jongeren? Solliciteer nu! Stuur je cv en motivatiebrief en ontdek hoe jij een verschil kunt maken bij Stichting Saga Interproject. We kijken uit naar je sollicitatie en verwelkomen je graag in ons team.

Bedrijfspresentatie

Stichting Saga interproject

Stichting Saga Interproject is actief in het onderwijs en het sociaal domein. Wij ontwikkelen projecten (lokaal en internationaal) en bieden trainingen en trajecten aan, waarbij de nadruk ligt op bewustwording, talentontwikkeling, competentieversterking, verbinding tussen lichaam en geest en het versterken van je eigen kracht en vitaliteit.

Wij leiden onze eigen W&T coaches op voor het basisonderwijs in de didactiek van het Onderzoekend & Ontwerpend leren, organiseren sport en beweegactiviteiten voor basisschoolleerlingen. Ook doen we maatschappelijke projecten en geven workshops aan leerlingen op het VO en ondersteunen jongeren tussen 17 en 27 jaar in de Academy4lifeskills.

Onze missie is: ´aandacht voor welbevinden, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van professionals en leerlingen als basis voor kwalitatief goed onderwijs en een leven lang leren´

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024