Nu solliciteren

Accountmanager / marktonderzoeker stagiair gezocht bij dit bedrijf in Culemborg!

Functie Accountmanager / marktonderzoeker stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Culemborg, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van 40-urige werkweek
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over …

dit bedrijf is het grootste online stagebemiddelingsbureau van Nederland en zorgt er sinds 1998 voor dat studenten en werkgevers elkaar snel en op efficiënte wijze kunnen vinden. Dit doen we jaarlijks voor meer dan honderd klanten en duizenden studenten. Wij werken met een jong team in een informele werksfeer en met een hoge mate van zelfstandigheid. We zijn gevestigd in het centraal gelegen Culemborg, op loopafstand van het station.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een dynamische stageplaats waar je veel kan leren in een jong en gezellig team? dit bedrijf is weer op zoek naar een meewerk- of afstudeer stagiair voor de combinatiefunctie van accountmanager en marktonderzoeker! 

Tijdens deze stage zal jij je nooit vervelen! Speciaal voor commerciële studenten hebben wij een gevarieerd stageprogramma opgesteld. Je zal je dan ook gaan bezighouden met alle commerciële aspecten van onze organisatie. Zo zal je alle kneepjes van ons vak leren door mee te draaien met onze after-sales, sales en recruitmentafdeling. Daarnaast zal je ook onze marketingafdeling gaan ondersteunen. Tijdens deze stage krijg je dus overal mee te maken en aan het einde van je stage weet jij waar jouw passie ligt. Ook zal je tijdens deze stage verschillende competenties ontwikkelen, waaronder: communiceren, ethisch handelen, ondernemen, resultaatgericht werken en werken in teamverband.

Werkzaamheden

Je tijd wordt verdeeld tussen meewerken als accountmanager in ons team en daarnaast hebben we altijd goede school of afstudeeropdrachten liggen. Ook is er de mogelijkheid om samen een opdracht te formuleren die past bij jouw wensen en eisen (en die van de Hogeschool). Denk hierbij voorbeeld aan:

Als accountmanager kun je rekening houden met de volgende taken:

De verhouding tussen de dagen dat je meewerkt als accountmanager of aan het marktonderzoek werkt kunnen per week verschillen afhankelijk van de drukte. Uiteraard vinden we goed resultaat van beide taken even belangrijk.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij per september beschikbaar voor een fulltime stage van 4 tot 6 maanden, dan zijn wij opzoek naar jou! Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar hamid@stageplaza.nl.

Stageplaza

Stageplaza is het grootste online stagebemiddelingsbureau van Nederland en zorgt er sinds 1998 voor dat studenten en werkgevers elkaar snel en op efficiënte wijze kunnen vinden. Dit doen we jaarlijks voor meer dan honderden klanten en duizenden studenten.

We werken met een jong team in een informele werksfeer en met een hoge mate van zelfstandigheid. We zijn gevestigd in het centraal gelegen Culemborg op loopafstand van station (en je krijgt een fiets te leen om die afstand nog sneller te overbruggen ;).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024