Nu solliciteren

Stagiair management assistent/ office management – dit bedrijf

Functie Stagiair management assistent
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stagiair management assistent/office management

Fulltime stage (32/40 uur per week)

Amsterdam

Degene waar ons managementteam én de rest van ons kantoor niet zonder kan: dat ben jij! Als stagiair management assistent/office management zorg jij dat alle werkzaamheden in op rolletjes lopen, in Amsterdam, Den Bosch en Antwerpen. Benieuwd geworden? Lees snel verder!

Werkzaamheden

Jouw stage bestaat uit twee delen: het managementteam ondersteunen en het regelen van zaken voor de rest van het kantoor.

Dit ga je doen als stagiair management assistent

Bij jouw taken als stagiair management assistent kun je denken aan:

Jouw taken als stagiair office management

Als stagiair office management ga jij:

Gewenste profiel

Wat breng je mee als stagiair office management?

De stagiair management assistent die wij zoeken is een echte aanpakker. Jij vindt het leuk om mee te denken met het management team en de rest van je collega’s, denkt hierbij in oplossingen en kan van alles tegelijk. Je kunt dan ook prima tegen een beetje stress! Verder ben jij:

Wat bieden wij

Wie zijn wij?

Wij zijn Pro Contact: via het RPO-model werven wij nieuwe collega’s voor klanten door heel Nederland—en zelfs daarbuiten. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Antwerpen. We searchen, screenen en adverteren over allerlei social media kanalen. Zo weten we de doelgroep voor elke branche te bereiken én aan te spreken! Benieuwd naar ons portfolio? Hier kun je onze klantcases bekijken.

Enthousiast geworden?

Past deze stage bij jou? Vul het formulier hieronder in en solliciteer!

Pro Contact B.V.

Pro Contact is opgericht in 2012 en sindsdien uitgegroeid tot full service B2B campagnebureau. Voor onze klanten ontwikkelen wij branding- en conversiegerichte content die prikkelt. Die content wordt via alle mogelijke kanalen naar de doelgroep gebracht en samen met onze telemarketing afdeling dragen we zorg voor het eindresultaat: succesvolle trajecten voor onze klanten. We werken hard, maar tussen het werk door vinden we rust in onze eigen gym, achter de Nintendo of bij de pooltafel. Lunchen doen we lekker samen. De werksfeer is informeel en professioneel.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024