Nu solliciteren

Uitdagende recruitment stage @ Apics Flexjobs!

Functie Recruitment Stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Alphen aan den Rijn, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 660
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zit jij in het derde of vierde jaar van je studie en is het tijd om stage te gaan lopen? Zoek niet verder! Lees snel wat Apics Flexjobs voor jou in petto heeft en solliciteer!

Werkzaamheden

Als recruitment stagiair bij Apics Flexjobs krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een echte professional in het recruitmentvak. Je leert van ervaren recruiters hoe je kandidaten weet te vinden, te selecteren en aan te nemen. Je krijgt ook de ruimte om je eigen projecten te starten en je eigen ideeën uit te werken.

Apics Flexjobs is hét uitzendbureau voor de leukste banen bij de beste logistieke bedrijven! Samen proberen wij het bedrijf zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen en wij willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te gaan. Persoonlijk contact is binnen het team van Apics Flexjobs erg belangrijk. Zij zorgen ervoor dat je je binnen no-time welkom voelt in het team.

Wat je gaat doen:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze stage vacature en ga je graag bij Apics Flexjobs aan de slag? Reageer dan via de sollicitatie button met je cv 😁

Jopp Students & Graduates

Jopp is een Candidate Focused Talent Management Agency. Wij begeleiden, informeren en coachen studenten tijdens de looptijd van hun studie met carrièreplanning. Wij helpen studenten een stip aan de horizon te zetten en maken samen met hen de roadmap hiernaartoe.

Zo kunnen studenten tijdens hun studentenleven zich beter oriënteren op de arbeidsmarkt, skills en ervaringen oppikken buiten de collegebanken, zich beter ontwikkelen in werkgebieden waarin ze later verder willen ontwikkelen en de kansen op werkgeluk tijdens en na hun studie vergroten.

Omdat wij met 100% candidate focus opereren kunnen wij garanderen de beste match voor jou te vinden en zorgen we er samen voor dat jij de juiste persoon op de juiste plek bent die de dingen doet die je leuk vindt!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024