Nu solliciteren

Uitdagende MBO Business Stage bij … in Amsterdam!

Functie Stagiair(e) Business Development
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als jij iets in je hoofd hebt, kun je anderen gemakkelijk meekrijgen in je ideeën? Ben je niet bang om op anderen af te stappen en laat je je niet snel van de wijs brengen? Ben je commercieel ingesteld en vindt je het leuk om anderen te overtuigen? Ben je een vriendelijke en ijverige student die op zoek is naar een leerzame stageplaats? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

… is de gebruiksvriendelijkste hulp voor elke offerte bij jou in de regio. Ben je op zoek naar een offerte voor zonnepanelen, isolatie, een boekhouder, een webdesigner, een mediator of een laadpaal? Dat maken wij gemakkelijk! Wij zijn actief in een breed scala aan sectoren: duurzaam wonen, (ver)bouwen, verhuis & transport en zakelijke dienstverlening. Wij koppelen iedereen die op zoek is naar een offerte aan een passende uitvoerder!

Werkzaamheden

Hoe gaat jouw MBO stage eruit zien?

Je loopt stage op de afdeling Quality Assurance. Hier ben jij de schakel tussen de offerte aanvrager en de uitvoerders, onze partners. Je kwalificeert de aanvragen door middel van een telefonisch verificatiegesprek en brengt de aanvragers vervolgens in contact met onze partners. Hierbij is het belangrijk dat je alert bent op kansen voor verbetering van de service en dat je wendbaar bent: de business verandert constant en er zijn soms dagelijks nieuwe zaken om op te letten. Verder ben je betrokken bij het klachtenteam. Je staat de verschillende partijen te woord en zoekt samen naar de beste oplossing!

Gewenste profiel

Kortom ben jij:

Dan ben je bij deze uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek! We snappen dat je ook benieuwd bent naar wat wij jou te bieden hebben, dus bij deze!

Wat bieden wij

Tijdens je stage kun je van ons verwachten dat je:

Ben je enthousiast geworden? Wij horen graag van je! Je kunt een e-mail sturen naar myrthe@offerte.nl of neem telefonisch contact op via 06-28036815.

Offerte.nl

Offerte.nl is de gebruiksvriendelijkste hulp voor elke offerte bij jou in de regio. Ben je op zoek naar een offerte voor zonnepanelen, isolatie, een boekhouder, een webdesigner, een mediator of een laadpaal? Dat maken wij gemakkelijk! Wij zijn actief in een breed scala aan sectoren: duurzaam wonen, (ver)bouwen, verhuis & transport en zakelijke dienstverlening. Wij koppelen iedereen die op zoek is naar een offerte aan een passende uitvoerder!

We werken sinds twee maanden met een nieuwe bedrijfssctructuur: de celstructuur. Dit betekend dat er binnen ons bedrijf twee afzonderlijke afdelingen zijn, twee cellen, die afzonderlijk opereren en het gehele bedrijfsproces doorlopen voor hun eigen toegewezen verticals. Dit zorgt voor een dynamische sfeer en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij als stagiair zal een onderdeel gaan uitmaken van een van deze cellen en bijdragen aan het reilen en zeilen binnen deze cel om de targets te halen en jullie eigen klanten tevreden te houden!

We werken met +/- 20 man in een prachtig kantoor in het hartje van onze hoofdstad. Op vrijdagen drinken we vaak een drankje en er worden geregeld uitjes georganiseerd zoals boottochtjes of de Dam tot Dam loop. Kom je er ook gezellig bij? We gaan door het dak!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024