Nu solliciteren

Vacature meewerk of afstudeerstage E-commerce!

Functie meewerk of afstudeerstage E-commerce
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Roelofarendsveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Bruto op fulltimebasis
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een ambitieuze en groeiende organisatie. In de Randstad zijn wij een toonaangevende partner op het gebied van keukens, wooninrichting, bouwmaterialen, (tuin)hout en ijzerwaren. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Dit bedrijf. bestaat 102 jaar en is sinds 2021 Hofleverancier.

In deze meewerkstage is het ondersteunen in een breed scala aan werkzaamheden het belangrijkste doel, naast uiteraard het voldoen aan jouw stagevereisten. De ideale stagiair is dan ook een creatieve allrounder die het leuk vindt om aan een enorme diversiteit van projecten te werken.

Werkzaamheden

Tijdens deze stage ga je werken in een jong en ambitieus team binnen de dit bedrijf. Hierin staat de organisatie open voor jouw ideeën en inbreng om samen de webshop van dit bedrijf continu te verbeteren.

Momenteel zijn wij binnen de organisatie druk bezig met een nieuwe webshop. Deze zal live zijn wanneer jouw stage begint! Er liggen dus onwijs veel kansen voor jou als stagiair om mee te gaan in dit proces en jouw ideeën in te brengen.

Met jouw talent ga je tijdens deze stage onder andere aan de slag met:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf werk je in een informele organisatie met korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

Waarom zou je reageren?

Je komt terecht in een open (familie)cultuur waar onze vier kernwaarden centraal staan: duurzaam, ondernemend, kenniscentrum en betrouwbaar waarbij onze persoonlijkheid als sympathiek, gepassioneerd, ambitieus en vakkundig omschreven is.  Dit merk je direct terug op de werkvloer. De lijnen zijn kort en er wordt vaak verbinding gezocht met alle levels binnen de organisatie. Daarnaast is niet alleen onze organisatie, maar de hele wereld continu in ontwikkeling wat vraagt om steeds weer te kijken wat beter zou kunnen.

Waar ga jij werken?

Onder dit bedrijf vallen diverse bouw gerelateerde bedrijfsonderdelen. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Je standplaats is Roelofarendsveen. Wij zijn een professionele organisatie, maar ademen nog altijd de warme en karakteristieke sfeer van een familiebedrijf uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met circa 190 trotse medewerkers. In 2021 bestonden wij 100 jaar en mogen sindsdien het predicaat Hofleverancier voeren en daar zijn wij trots op!

Inclusiviteit & diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diversiteit in een team belangrijk is voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei, van collega’s, klanten, kandidaten en daarmee vandit bedrijf Herken jij je in dit functieprofiel? We ontmoeten je graag!

De Carpentier-Mooren Groep B.V.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024