Nu solliciteren

Stagiair Strategy & Change gezocht bij &samhoud!

Functie stagiair Strategy & Change consultant
Opleidingsniveau WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking bij een fulltime stage (5 dagen per week)
Stagevergoeding € 1000
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

&samhoud is een familie van consultancy en creatieve boutiques die doorbraken realiseren. We werken met leiders die verandering willen realiseren in hun organisatie en de samenleving. Samen met onze klanten, lossen we strategische vraagstukken op. Met creativiteit en onze (gedrags)verandering expertise, ondersteund door AI, technologie en data.

Vanaf 1 februari 2024 hebben we weer plaats voor meerdere stagiairs die met onze consultants werken aan de ontwikkeling van onze proposities en daarnaast de kans krijgen om mee te werken aan de verandertrajecten bij onze klanten op strategisch en abstract niveau.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je geïnteresseerd in deze rol? Stuur ons dan je CV (incl je cijfergemiddelde) toe. Je krijgt dan een bevestigingsmail toegestuurd met daarin de uitnodiging om deel te nemen aan een game assessment. Deze games meten onbevooroordeeld je vaardigheden, waaronder je probleemoplossend vermogen en leervermogen. Ook worden er een aantal vragen over je motivatie voor &samhoud en deze rol gesteld. In de sollicitatieprocedure nemen we dan je CV en de uitkomsten van deze assessment mee.

Wil je eerst meer weten over &samhoud of de vacature? Neem dan contact op met Else van Harten (recruitment@samhoud.com of 06-53524715)

&samhoud

Wij zijn een visiegedreven adviesbureau dat leiders in organisaties helpt met het oplossen van strategische vraagstukken. Dit doen wij door ervaring en diepgaande kennis over de business en gedrag te combineren. Onze filosofie is dat bij het oplossen van strategische uitdagingen, processen, organisatie-inrichting en het gedrag van mensen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Wij werken vanuit ons hoger doel Together We Build A Brighter Future. Vanuit deze gedachte helpen wij onze klanten om echte doorbraken te realiseren: businessdoelen bereiken, visie en strategie ontwikkelen, doorleven en implementeren, gedrag blijvend veranderen. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van veranderprocessen. Die combineren we met creativiteit en innovatie. Samen met de klant bekijken we welke aanpak het best past bij de huidige en gewenste organisatie en bij het vraagstuk dat we met elkaar gaan oplossen en implementeren.
De kracht van de manier waarop we werken is de combinatie van gedegen analyse, een ongewone aanpak en intuïtie. Het is een sterke balans tussen specialistische kennis op het gebied van (behavioural) change en enorme creativiteit in de uitvoering.

Onze expertisegebieden zijn:
Strategie, cultuur en versterken identiteit
Business en IT alignment
Leiderschap en Team
Risicomanagement door een gedragslens

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024