Nu solliciteren

Stagiair Horeca & Event bij dit bedrijf!

Functie Intern Horeca & Event
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Naarden, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van een 40-urige
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf, een magische plek waar veel dingen bij elkaar komen; klassiekers, kunst en koffie, én het verhuren van vergaderruimtes. Het Clubhuys van de dit bedrijf staat voor een plek waar iedereen samen komt om te genieten van de huiselijke sfeer en een goed kop koffie.

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuw horeca talent dat ons kan ondersteunen met onze horeca en evenementen activiteiten. Dames of heren, die automatisch in de zesde versnelling staan wanneer ze in aanraking komen met alles wat te maken heeft met vier wielen, kunst en een vette werkomgeving. In deze stage word je meegenomen in diverse aspecten van horeca en events en leer je de verschillende werkzaamheden op dit gebied onder de knie te krijgen. Creativiteit en hands-on mentaliteit staan hoog in het vaandel.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij geïnteresseerd of heb jij nog andere vragen stuur dan gerust een mail naar Jurriaan Claasen (Horecamanager) \<jurriaan@coolclassicclub.com> Vriendelijk groet, Cool Classic Club Team

Cool Classic Club

Het Clubhuys is dé plek waar klassieke auto’s, kunst, koffie en werken samenkomen. Het is een energieke ruimte waar onze unieke collectie geflankeerd wordt door werkplekken en een gezellig café. Of je nu wegdroomt bij de rollende wegen die je met jouw toekomstige classic gaat verkennen, of ongestoord wilt kunnen werken of vergaderen. In Het Clubhuys vind je de juiste sfeer en mogelijkheden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024