Nu solliciteren

Leuke uitdagende Sales stage bij … | Meewerkstage

Functie Stagiair(e) Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Panningen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stage lopen bij een grote E-commerce speler in de Benelux? Grijp dan nu je kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste sales stagiair(e) die onze omzet naar een hoger niveau kan tillen.

Wie zijn je nieuwe collega’s?

Als sales stagiair(e) draai je volledig mee op onze levendige sales afdeling, waarin er iedere dag mooie kansen voorbij komen (grote ordertrajecten, nieuwe leveranciers of items, projecten om onze omzet te verhogen, etc.). De salesafdeling bestaat momenteel uit een team van vaste krachten en weekendkrachten die allemaal eigen specialismes en projecten hebben gekregen. Door de platte organisatie heb je echter ook genoeg contact met de online-marketingcollega's, de logistieke afdeling of loop je even bij de directeur het kantoor op voor overleg. Ons team kan worden omschreven als ambitieus, behulpzaam en altijd in voor een goede grap.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden over de stageplaats of wil je graag meer weten? Stuur dan je (unieke) motivatie en CV naar werkenbij@betersport.nl.  Hopelijk zien we je dan snel bij ons op kantoor!

Betersport BV

Betersport is al meer dan 10 jaar dé specialist in fitness apparaten voor thuis. Het diverse assortiment bestaat uit vele cardio apparaten als loopbanden, crosstrainers en spinngfietsen maar ook uit crossfit en krachtsport materiaal.
Het Betersport team bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers, die iedere dag met een lach naar kantoor komen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024