Nu solliciteren

Uitdagende commerciƫle MBO & HBO stage in regio Nijmegen

Functie Allround commercieel medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Beek-Ubbergen, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking De studenten ontvangen een marktconforme stagevergoeding, die nog kan oplopen door het bonussysteem dat Bullseye hanteert!
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij van dit bedrijf zijn op zoek naar enthousiaste en proactieve stagiair(e).

Als stagiair(e) is het de bedoeling om te recruiten en te ondersteunen bij het werven van uitzendkrachten, je bent op zoek naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Daarom is het belangrijk om aan de wensen en behoeften van zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht te voldoen. Bij dit bedrijf neem je deel aan diverse voorkomende werkzaamheden hierdoor leer je het bedrijf van binnen en buiten kennen. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die initiatief toont en zelf ook meedenkt hoe dit bedrijf zijn werkprocessen kan verbeteren.

Tot slot is ook voor ons het aller belangrijkste dat de stagiair(e) de ruimte krijgt zich te kunnen ontwikkelen en zo een leerzame stage tegemoet gaat.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij de geschikte kandidaat en heb je interesse in een stage bij Bullseye Uitzendbureau? Druk dan op solliciteren en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Bullseye Uitzendbureau

Wij zijn Bullseye Uitzendbureau. Ons kantoor is gevestigd in Beek (regio Nijmegen) en hebben een jong team met enthousiaste, ambitieuze en gedreven medewerkers.

Bullseye Uitzendbureau is in 2002 opgericht, wij zijn dus al ruim 16 jaar vertegenwoordigd in de uitzendbranche. Wij zijn een specialist als het gaat om personeelsvraagstukken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024