Nu solliciteren

HBO/MBO Stage event management bij dit bedrijf Productions in Ede

Functie Stagiair(e) Event management
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Ede, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

dit bedrijf Productions werkt niet alleen aan lesstofontwikkeling en –beheer maar organiseert en produceert ook live events, videoproducties en webinars met als uitgangspunt het overbrengen van kennis! Wij helpen bedrijven om professionele en grootschalige klantevents op poten te zetten. Daarnaast ondersteunen en begeleiden we bij originele en verrassende videoproducties. Met een team van eventmanagers en multimediaspecialisten nemen we van idee tot uitvoering de gehele organisatie en productie voor onze klanten uit handen!

De studio

Momenteel is er veel vraag naar nieuwe vormen van onderwijs en communicatie op afstand. Of het nu gaat om online lesgeven, een masterclass, training, presentatie of videoproductie. Daarom heeft dit bedrijf Productions de grootste greenscreen onderwijsstudio van Nederland gebouwd.
Wij helpen onze klanten in de acht meter hoge en 160 vierkante meter grote studio met webcasting, live streaming, webinars, podcasts en augmented- & virtual reality.

(bedrijfs)evenementen

Naast online evenementen organiseert dit bedrijf Productions ook fysieke en hybride events. Op onze unieke locatie in Ede beschikken we over niet alleen een congreshal maar ook over verschillende (praktijk)ruimtes die voor ieder evenement ingezet kunnen worden. Van klant en kennis events tot personeelsfeesten, voor elke klant maken we een passend event.

Werkzaamheden

Als event medewerker ben je bezig met het opzetten en draaien van verschillende evenementen. Je helpt met het in kaart brengen van de wens van de klant en daar vervolgens een passend concept voor te bedenken. Je staat in contact met de klant, de leveranciers en de rest van het team en zorgt er voor dat alles klaar staat op de dag (of dagen) van het evenement zelf. Tijdens het evenement begeleid je de klant en gasten en sta je klaar om elk onvoorzien probleem aan te pakken en op te lossen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

Aeres Tech

Al meer dan 65 jaar zijn wij het expertisecentrum van de technische branche met een eigen productions en event tak.

Inmiddels zijn wij voor verschillende technische sectoren actief als hét expertisecentrum in Nederland en daarbuiten. Wij bieden een totaalconcept aan in de vorm van opleidingen en trainingen, ondersteuning & advies en productions & events.

Hiermee helpen wij bedrijven in de technische sector om nog succesvoller te opereren en tillen wij de branche als geheel naar een hoger platform.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024