Nu solliciteren

Event- & Salesmanagement bij cocktail- en koffiecatering bedrijf in Amsterdam! (350,- stagevergoeding + European Bartender School Masterclasses)

Functie Sales- & Eventmanager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Diemen, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stagelopen bij een specialist in alles wat met cocktails en koffie te maken heeft? dit bedrijf verzorgt cocktail workshops en mobiele cocktail en koffiebars op locatie. Van cocktailbartenders op billionaire events tot full drankservice events op beurzen, van flairbartender in de studio van Radio 538 tot een professionele barista’s bij Talpa op het hoofdkantoor. 

Naast ons cocktail catering bedrijf hebben wij ook de European Bartender School Amsterdam (EBS). Een van de perken om bij ons stage te lopen is dat je tijdens je stage een aantal masterclasses bij EBS mag volgens om zo meer te leren over drank en cocktails.

Werkzaamheden

Deze meewerkstage bestaat uit ondersteunende werkzaamheden op het gebied van marketing-, sales- en eventmanagement. 

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Voor meer informatie kun je ons bellen of appen: 0650129879

We horen graag van je!

Bedrijfspresentatie

BarsOnSight

BarsOnSight is van origine een cocktailcateraar voor evenementen en is tijdens de pandemie een start-up begonnen met Cocktailboxen waarmee we Online Cocktail Workshops verzorgen. Hier nemen wij klanten mee in de digitale wereld van Cocktails.

Daarnaast verzorgen wij cocktail workshops en mobiele cocktailbars op locatie en werken we op de tofste festivals van Nederland zoals Amsterdam Open Air, Lowlands en Down the Rabbit Hole.

We zijn bezig met de ontwikkeling van veel nieuwe concepten zoals koffiecatering.

BarsOnSight is een bedrijf met unieke expertise op het gebied van cocktails en is de exclusieve partner van de European Bartender School Amsterdam.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024