Nu solliciteren

Stage Marketing en E-commerce bij online platform (remote)

Functie Stagiair Marketing en E-commerce
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking De stagevergoeding is op basis van ervaring, expertise en beschikbaarheid.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Werk standaard vanuit huis (remote) of 1 dag per week op kantoor in Amsterdam of Utrecht

Wat is dit bedrijf?

In het kort zijn we een soort Tinder voor wensouders, maar dan veel uitgebreider.
Als je een kinderwens hebt kun je via dit bedrijf een donor of co-ouder vinden waarmee je een gezin kunt stichten. Met deze persoon heb je dan geen romantische relatie. Zo kun je ook als single of gay (koppel) op een moderne wijze invulling geven aan jouw kinderwens, op de manier die passend is voor jou of jullie.  

Via ons matchmaking platform verbinden, informeren en verwijzen wij wensouders en bekende donoren met als doel op een persoonlijke, transparante en weloverwogen manier een gezin te stichten. Zo begeleiden we hun digitale reis voor het vervullen van hun kinderwens.  

Wij zijn een sociale onderneming met een consument gefocust platform binnen het domein van vruchtbaarheid in de gezondheidszorg. We bieden lidmaatschappen en aanverwante diensten aan wensouders aan in Nederland en België.   

dit bedrijf kent sterke groeicijfers in ons thuisland Nederland en is in 2020 in België gelanceerd, waar wensouders ons ook goed weten te vinden. Voor bekend (niet-anoniem) donorschap zijn wij hét alternatief voor vruchtbaarheidsklinieken, waar een (donor)kind pas vanaf 16 jaar identificerende persoonsgegevens van de donor mag opvragen en de donor onbekend is voor een wensmoeder. Wij vinden een zogenaamde gekende of niet-anonieme donor veruit het beste alternatief, voor zowel wensouder(s), als voor de donor en uiteraard het kind zelf. Elk kind heeft er recht op om vanaf de geboorte te weten wie haar of zijn biologische vader is, dat is ons uitgangspunt. 

dit bedrijf is een social enterprise die zeer missie-gedreven denkt, werkt en doet. Ons doel als organisatie is dat bekend donorschap in 2030 een bekende en gangbare wijze is in tenminste 5 landen! Ons ontmoetingsplatform telt al meer dan 50.000 inschrijvingen en heeft een grotere kwaliteit van leven geschonken doordat er al vele honderden baby's zijn geboren bij mensen die elkaar hebben ontmoet via dit bedrijf. Het is nu tijd om onze impact verder te vergroten in onze thuismarkt Nederland en in België.

Werkzaamheden

Je bent onderdeel van het core team van dit bedrijf, oprichter Karin en Chief business development Ronald. Voor het realiseren van verdere groei in Nederland en België zul je vooral vooral samenwerken met Ronald en mogelijk nog een andere stagiaire. Samen bepalen jullie tactieken voor groei en succes en werk je aan je doelen en KPIs. Voor de inspanningen gericht op zowel Nederland als België geldt dat je vooral de verdere groei (primair het aantal leden en omzet) zal bevorderen door het genereren van publiciteit voor het vergroten van onze naamsbekendheid. Dat we in toonaangevende media komen waar onze doelgroepen vertegenwoordigd zijn, zoals onlangs in Nederland via een artikel op .

Je focus ligt vooral op de volgende activiteiten:

Wij helpen je uiteraard bij een stap-voor-stap strategie en de inhoud van de teksten. Als Marketing en E-commerce stagiair werk je in een ondernemende omgeving vol toewijding met ervaren, zeer gedreven ondernemers en krijg je veel vrijheid om ideeën in te brengen en verder vorm te geven aan (optimalisatie van) jouw activiteiten. Je zult goed begeleid en gecoacht worden door vele jaren ondernemerservaring.

Gewenste profiel

Tag Words

Online digitaal platform, E-commerce, Business development, Community development, HealthTech, Marketing en Communicatie, Growth hacking

Wat bieden wij

Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi zo, dan vernemen we graag van je! Graag ontvangen we dan een e- mail met je CV van je, inclusief motivatiebrief waarin je vertelt waarom je goed bij ons past: support@onewish.nl. Wij gaan twee keer met je in gesprek en bij voorkeur bellen we met één van je laatste werkgevers.

OneWish

OneWish is het toonaangevende matchmaking platform dat wensouders en bekende spermadonoren verbindt, informeert en doorverwijst met als doel op een persoonlijke en transparante manier een gezin te stichten. Wij zijn een sociale onderneming met een consument gefocust platform binnen het domein van vruchtbaarheid in de gezondheidszorg. We bieden lidmaatschappen en aanverwante diensten (OneWish Kompas) aan wensouders aan in Nederland en België. Zo begeleiden we hun digitale reis voor het vervullen van hun kinderwens.

OneWish is een social enterprise die zeer missie-gedreven denkt, werkt en doet. Ons doel als organisatie is dat bekend donorschap in 2030 een bekende en gangbare wijze is in tenminste 5 landen! Ons ontmoetingsplatform telt al meer dan 50.000 inschrijvingen en heeft een grotere kwaliteit van leven geschonken doordat er al vele honderden baby's zijn geboren bij mensen die elkaar hebben ontmoet via OneWish.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024