Nu solliciteren

UITDAGENDE STAGE EVENT MANAGER BIJ dit bedrijf IN AMSTERDAM!

Functie Junior Operationeel Event Manager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage in de allermooiste branche? Als aanstormend talent wil jij jezelf ontwikkelen in de Evenementen branche als Junior Event Manager.

Jij bent diegene die zich bezig gaat houden met het organiseren van bedrijfsuitjes met de vetste activiteiten. Jij weet als geen ander in te spelen op de behoefte van de klant.  De bedrijfsuitjes lopen van digitale stadsspellen, actieve dinerspellen tot sportieve activiteiten. Voor een Event Manager is elke dag anders! Het ene moment zit je achter je laptop of gaat de telefoon. Het andere moment zet je de spullen klaar of zorg je ervoor dat ze op de juiste locatie terecht komen.

Werkzaamheden

Als Junior Event Manager ga jij je bezighouden met?

Gewenste profiel

Wat breng jij mee als Event Manager?

Wat bieden wij

Wat krijg jij terug als Event Manager?

Interesse? Solliciteer direct!

Bedrijfspresentatie

PromoPodium

Evenementenbureau PromoPodium richt zich op vier activiteiten in de evenementenbranche. Ze organiseert diverse stadsuitjes onder de naam Uitjesbureau, originele themafeesten onder de naam FeestProducties.nl, styleert feestlocaties en beursstands onder de naam Styling.nl en organiseert incentives in heel Europa onder de naam GotothePitch.nl.

Naast deze afdelingen beschikt PromoPodium over een prachtige locatie in Amsterdam. Het TOBACCO Theater is een unieke industriële- en multifunctionele locatie in hartje Amsterdam, waar wij een groot succes van hebben gemaakt.

Voor stagiaires met een gerichte opleiding bieden wij dus diverse uitdagende stagemogelijkheden op verschillende afdelingen. Kom stage lopen bij een jong en enthousiast team van creatieve collega's!

We zoeken studenten met lef die graag echt iets willen leren in de praktijk. De kans dat je bij ons een vaste baan krijgt is zeer aanzienlijk. Vraag dat maar op kantoor!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024