Nu solliciteren

Meewerkstage Inkoop binnen de spoorbranche

Functie Assistent inkoper
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Hilversum, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil je werkervaring opdoen op het gebied van inkoop, supply chain of logistiek? Wij hebben een meewerkstage beschikbaar voor een enthousiaste HBO student.

Werkzaamheden

Algemene ondersteuning aan een team van 5 operationele inkopers. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Let op: dit betreft een meewerkstage waarbij we een verdeling van 80/20 hanteren. 80% van je tijd zul je meedraaien op de afdeling, 20% van je tijd zul je werken aan een onderzoeksopdracht. Helaas kunnen we geen afstudeerstage aanbieden.

Voestalpine Track Solutions

Wij ondersteunen beheerders en aannemers bij de aanleg en onderhoud van de railinfrastructuur. Meewerken aan een beschikbaar en veilig spoornetwerk prikkelt onze creativiteit en zet aan tot de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Oplossingen die alle te maken hebben met een unieke combinatie van spoorbouwmaterialen en logistieke concepten. Het draait immers niet alleen om de juiste componenten maar vooral ook om de tijdige beschikbaarheid hiervan op de juiste plek.

Wij hebben onszelf ten doel gesteld altijd één stap verder te zijn. Dit streven naar deze stap vooruit vertaalt zich naar innovatiekracht in de breedste zin van het woord. Dit houdt in dat wij op het gebied van railgerelateerde producten, logistieke diensten en concepten u de optimale oplossing bieden. Dit krijgt vorm in ons SLS-concept, dat staat voor Supply, Logistics & Services.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024