Nu solliciteren

Synthetische data generatie bij snelgroeiende startup in Utrecht

Functie IT developer
Opleidingsniveau HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een snelgroeiende start-up gevestigd in Utrecht, gepassioneerd bezig met het ontwikkelen van innovatieve datasamenwerkingen voor bedrijven in de zorgsector. Onze missie is om organisaties in staat te stellen diepgaande analyses uit te voeren op privacygevoelige gegevens, terwijl we strikt voldoen aan de geldende privacywetgeving, zoals de GDPR. We maken daarbij gebruik van geavanceerde technologie├źn zoals homomorfe encryptie en multi-party computation om gegevens op een veilige en compliant wijze te delen en te analyseren.

Werkzaamheden

We zoeken enthousiaste stagiair(e)s voor een stage gericht op het onderzoek en de ontwikkeling van een applicatie die synthetische data genereert. Synthetische data is kunstmatig gegenereerde informatie die de eigenschappen van echte data nabootst zonder daadwerkelijke persoonlijke gegevens te bevatten. Dit type data is bijzonder waardevol voor onderzoek, analyses en tests, aangezien het geen privacygevoelige informatie bevat.

Je voornaamste opdracht is het onderzoeken hoe we deze applicatie kunnen ontwikkelen en verfijnen, zodat deze in staat is synthetische data te genereren met diverse distributies en attribuutrelaties. Dit omvat het bestuderen van algoritmen en technieken voor het genereren van synthetische data en het ontwerpen van een toepassing die deze concepten in de praktijk brengt.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

  1. Onderzoek en Technologie: Je krijgt de kans om diepgaand onderzoek te doen naar synthetische data en te werken met geavanceerde technologie├źn.
  2. Relevante Ervaring: Je draagt bij aan het ontwikkelen van privacyvriendelijke oplossingen voor de zorgsector, wat waardevolle ervaring oplevert in een groeiend vakgebied.
  3. Flexibiliteit en Impact: Als onderdeel van een start-up kun je een directe invloed uitoefenen op onze projecten en de koers van ons onderzoek en ontwikkeling bepalen.
  4. Snelle Leercurve: Start-ups bieden een dynamische omgeving waarin je snel leert en een breed scala aan vaardigheden ontwikkelt.
  5. Innovatieve Cultuur: Je werkt samen met een team dat gedreven is door innovatie en de ambitie heeft om de toekomst van gegevensprivacy vorm te geven.

Linksight BV

Wij bouwen aan een wereld waarin datadelen en privacy hand in hand gaan.
Grote uitdagingen los je alleen op door samen te werken. In grote datastromen liggen vaak oplossingen verscholen, maar elke afzonderlijke partij heeft maar een klein stukje van de puzzel. Kon je al die data maar in een grote database stoppen om te analyseren. Dat kan echter niet zomaar. Je gebruikt bijna altijd privacygevoelige of concurrentiegevoelige data.

Het is onze missie organisaties te helpen maximale inzichten en waarde uit hun datasamenwerkingen te halen, zonder daarbij gevoelige gegevens prijs te geven.

Linksight is een jong bedrijf, maar onze teamleden hebben al jarenlange ervaring met MPC en andere decentrale, cryptografische technologie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024