Nu solliciteren

Sales, Marketing & Accountmanagement (B2B) (Den Bosch)

Functie Sales, Marketing & Accountmanagement (B2B)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jij bent een deal closer in hart en nieren en je rust niet voordat jij de beste deal binnen hebt. Laat jij je niet opzijzetten en zit je in de afrondende fase van je studie? Dan is deze stage iets voor jou! Jij bent het begin van een succesvolle campagne en je zorgt ervoor dat het werk bij ons binnenstroomt! Je gaat met onze Senior Accountmanagers op pad, bent aan het social sellen via LinkedIn en natuurlijk maak je keiharde sales afspraken.

Wij vinden het belangrijk dat jij veel leert tijdens je stage, we verwachten zelfs dat je met eigen initiatief komt. Daarom geven we ook veelvuldige salestrainingen, waardoor jij nog beter wordt. Aan het eind van de dag moet het werk af, dat is het allerbelangrijkste. Maar in de pauzes rusten we lekker uit en spelen we een potje pool, Nintendo, darts of pingpong.

Werkzaamheden

Ben jij ons nieuwe Sales-talent? Dan:

Gewenste profiel

Ben jij onze Stagiair Sales? Dan:

Wat bieden wij

Pro Contact B.V.

Pro Contact is opgericht in 2012 en sindsdien uitgegroeid tot full service B2B campagnebureau. Voor onze klanten ontwikkelen wij branding- en conversiegerichte content die prikkelt. Die content wordt via alle mogelijke kanalen naar de doelgroep gebracht en samen met onze telemarketing afdeling dragen we zorg voor het eindresultaat: succesvolle trajecten voor onze klanten. We werken hard, maar tussen het werk door vinden we rust in onze eigen gym, achter de Nintendo of bij de pooltafel. Lunchen doen we lekker samen. De werksfeer is informeel en professioneel.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024