Nu solliciteren

Financiële stage beschikbaar bij dit bedrijf in Delft

Functie Financiële stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Delft, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Afhankelijk van niveau en leerjaar
Stagevergoeding € 250 - 575
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een financiële stage in de energietransitie? Kom stage lopen bij dit bedrijf!

dit bedrijf is een lang bestaand bedrijf, maar tegelijkertijd ook hartstikke jong. Hoe zit dat? dit bedrijf is een afsplitsing (in financiële termen een carve-out) van Stedin, één van de grootste netbeheerders van Nederland. Ruim vier jaar geleden is dit bedrijf verkocht aan een investeerder uit Londen en sinds een jaar of twee is dit bedrijf operationeel met een eigen ERP systeem, eigen administratie en eigen overige staf diensten, zoals HR, marketing en business development. Voor die tijd werden deze werkzaamheden veelal door Stedin gedaan. Dit bedrijf is een bedrijf midden in de energie transitie: wij verzorgen projecten op het gebied van infradiensten (waaronder transformatoren en batterijen), meetdiensten, laadpalen en zonne-energie voor een groot aantal business to business (B2B) klanten.

Werkzaamheden

Het financial shared service team verzorgt de financiële dienstverlening voor alle business units voor dit bedrijf, waaronder de administratie, debiteurenbeheer, maandafsluiting, financial control en project control . Het team bestaat uit een negental collega’s (tussen de 20 en 40 jaar oud) die iedere dag bezig is om dit bedrijf beetje bij beetje beter te maken. Daar kunnen wij een leuke en enthousiaste stagiair heel goed bij gebruiken. 

Een greep uit de werkzaamheden die wij uitvoeren en waar jij als stagiair perfect bij kunt helpen:

Gewenste profiel

Om als stagiair succesvol te zijn binnen dit bedrijf is het belangrijk dat je het leuk vindt om veel verschillende financiële werkzaamheden uit te voeren. Je wordt begeleid door verschillende professionals met eigen kwaliteiten, dus je zult genoeg leren. Een financieel administratieve studierichting zoals finance & control zou goed aansluiten maar ook een studie waar finance één van de onderdelen van de studie is, kan prima aansluiten. Opleidingsniveau mag variëren van MBO tot universiteit. Zolang je als stagiair het maar leuk vindt om meer te weten te komen over de financiële kolom, je gemotiveerd bent en in het bezit bent van een gezonde dosis boerenverstand, dan wordt jouw stage vast een succes!  Wij zijn flexibel voor wat betreft de start en einde van de stage, maar willen wel graag met een stagiair werken die minimaal drie maanden inzetbaar is.

Wat bieden wij

Wij werken vanuit Delft en elke vrijdag vanuit huis. Je krijgt bij ons:

Interesse? Mail gerust naar Wouter.vanEijk@joulz.nl (manager fin. shared service). Bellen mag natuurlijk ook altijd, dat kan op 06-15356932.

Bedrijfspresentatie

Joulz

Joulz is een bedrijf midden in de energie transitie. Wij voeren projecten uit op het gebied van infradiensten, meetdiensten, laadoplossingen en zonne-energie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024