Nu solliciteren

Social Media & Copywriting stage bij Peakz Padel in Amsterdam!

Functie Social Media & Copywriting
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij Peakz Padel staat alles in het teken van de snelst groeiende sport ter wereld: padel. Onze missie is iedereen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met deze dynamische sport! We ademen creativiteit en zoeken een getalenteerd copywriting & social media talent die onze visie naar pakkende woorden kan vertalen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Let op: Deze positie is net zo leuk als hij klinkt. Solliciteer snel, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Bedrijfspresentatie

Peakz Padel B.V.?

Peakz Padel is de eerste Pay-And-Play padel locatie in Amsterdam en sinds 2015 hard aan de weg aan het timmeren (toen niemand in Nederland nog van de sport had gehoord).

Pay-and-Play betekend dat je kunt komen spelen wanneer je wilt zonder de verplichtingen van een lidmaatschap. Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en de onderneming is razendsnel mee aan het groeien. Als Tennis & Squash een kindje zouden maken dan wordt met Padel 'The Fans Favourite' geboren. Ooit beschreven als 'The Fastest Growing Sport You've Never Heard Off' - inmiddels is Play Padel een begrip in Amsterdam (en ver daar buiten).

Elke week zijn er leuke ladder competitie wedstrijden, tossavonden, BBQ's op zondag, lessen voor de jonge jeugd, beginners en gevorderden en natuurlijk ruim aanbod om gewoon lekker met vrienden en vriendinnen de sport te beoefenen - midden in de stad.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.