Nu solliciteren

Junior Event Producer gezocht bij TABACCO Theater in Amsterdam!

Functie Evenementen
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

TOBACCO het leukste theater op de Nes in Amsterdam! Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Dit voormalige tabaksveilinggebouw is industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail spat van de muren af. Wij zoeken een stagiair om ons vanaf mei/juni of aug/sept (andere startdata in overleg) te komen versterken!

TOBACCO biedt de beste professionals op het gebied van gastmanschap en commerciële kennis, een eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers. Commercie en cultuur ontmoeten en versterken elkaar op een succesvolle wijze in het trotse dit bedrijf. Netflix, Google, H&M, Calvin Klein, Heineken, Disney, Hendricks, Esquire, …m en Facebook zijn een kleine greep uit onze opdrachtgevers. Om er maar een paar te noemen. Check onze website voor nog meer informatie: …/

Werkzaamheden

Het belangrijkste is dat je geniet van je stage en jezelf en dit bedrijf naar een hoger niveau helpt door middel van innovatief denken.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

TOBACCO Theater

Een indrukwekkende theater- en evenementenlocatie in dé culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, romantisch, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de acht meter hoge muren af! Tien eigenwijze zalen vormen samen al jaren het trotse toneel van machtige commerciële events en prachtige culturele voorstellingen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024