Nu solliciteren

Event Design Stagiair(e) Mysteryland

Functie Event Design Stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een creatieve geest met een passie voor festivals en design? Mysteryland is op zoek naar een getalenteerde design stagiaire om ons kleurrijke festivalteam te versterken!

Mysteryland, het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, drie dagen lang verwelkomt het festival de grootste artiesten uit onder andere de house, techno, trance, Tech-house, hard-techno, hardstyle, hardcore, Latin, hiphop, dancehall, R&B en afro scene.

Bezoekers van het festival kunnen zich volledig verliezen in een omgeving gevuld met 'happy accidents', waar met kunst verrijkte paden hen leiden naar een wereld vol verrassingen en indrukwekkende stages, waardoor bezoekers op onverwachte plekken van het ene feestje in het andere feestje terechtkomen.

Werkzaamheden

Als design stagiaire maak je deel uit van het creatieve team van Mysteryland. Binnen dit kleine, gezellige en gedreven team ben je verantwoordelijk voor het visueel maken van creatieve concepten.

Taken en verantwoordelijkheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Ben jij klaar voor een onvergetelijke stage-ervaring binnen één van de meest spraakmakende festivalorganisaties van Nederland? Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en jouw talent te zien stralen! Stuur je CV en motivatie naar: jimme.jansma@id-t.com.

*Creatieve sollicitaties worden aangemoedigd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ID&T

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024