Nu solliciteren

Stage Online Marketing HBO/WO in Amsterdam - Content Marketing of E-mail Marketing

Functie Vacature Online Marketing stagiair(e) voor Content of E-mail
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We zijn op dit moment hard op zoek naar twee toppers van een stagiaires vanaf februari 2024! Ben jij als enthousiaste hbo/wo-student klaar om het online marketing werkveld in het echt te verkennen? En sta je te trappelen om de digitale wereld te betreden? … zoekt een stagiair voor het Online Marketing team!

Dit zijn wij

Wij zijn …; een scale-up met een belangrijk doel voor ogen; ‘Iedereen de laagste vaste lasten zonder gedoe’. Wij doen dit met een team van 50 enthousiaste Overstappers vanuit ons nieuwe kantoor op de Overtoom in Amsterdam.

… werkt sinds kort samen met RISK, een B2B label die technische service biedt aan assurantie-adviseurs, online-labels en verzekeraars. Zij zijn gevestigd in Nieuwegein en samen zitten wij in een fase waarin wij steeds meer projecten gezamenlijk oppakken.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) ondersteun je het online marketingteam op het gebied van SEO, linkbuilding, contentoptimalisatie en/of email. De afdeling is aan het groeien, waardoor er veel ruimte is voor je eigen inbreng. Je leert van alle uiteenlopende online marketing facetten in een ambitieuze scale-up.

Kortom, bij … leren we je wat ondernemerschap is in de praktijk, hoe consumenten een vergelijker doorlopen, hoe je planmatig werkt, hoe je content van hoge kwaliteit kunt maken, goede analyses kunt maken op basis van relevante data en hoe je daar communicatief gezien op kunt inspelen.

Gewenste profiel

Om ons doel te bereiken vinden wij een gedreven team, een fijne samenwerking en een gemeenschappelijke focus van groot belang en werken we dagelijks hard aan onze groei.

Je bent nieuwsgierig naar online marketingontwikkelingen.

Wat bieden wij

We bieden je de juiste begeleiding door ons online marketingteam. Dat je goed begeleid wordt vinden wij belangrijk; van Stichting ECABO hebben we daarom een erkenning ontvangen als officieel erkend leerbedrijf. Er heerst een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn. Dat werkt zich terug in de resultaten én in onze VrijMiBo.

En niet geheel onbelangrijk: we bieden je een stagevergoeding van € 500.- per maand o.b.v. 5 dagen.

Hebben we je overtuigd en wil je binnenkort kennis met ons komen maken? Solliciteer dan direct op de functie! Stuur je CV plus korte motivatie naar: jeroen.brouha@overstappen.nl

Overstappen.nl

Bij Overstappen.nl maken we financiële keuzes makkelijk. Wij helpen je namelijk om zonder veel kosten en moeite de beste keuze te maken als het gaat om je maandelijkse uitgaven voor zaken als verzekeringen, energie of internet. Je vergelijkt de hele markt & stapt binnen een paar minuten over. Dat scheelt je tijd en geld. Handig toch?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024