Nu solliciteren

HBO Afstudeerstage Social Media

Functie Social Media Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een hard groeiende scale-up in Amsterdam Sloterdijk. Wij werken vanuit de visie dat verkoop het resultaat is van een relatie. Dit bedrijf is specialist in business-to-business leadgeneratie. Wij ontwikkelen inventieve campagnestrategieën waarbij stapsgewijs kennis wordt gedeeld met de doelgroep. Het LinkedIn platform vormt daarbij het fundament. Het communiceren van relevante informatie, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep brengt onze klanten van koud contact naar een warme relatie. We werken met inmiddels 40 collega's in 5 landen voor 70 klanten waaronder BMW, Siemens, Nestlé, NS, EuroFiber, OutSystems, maar ook vele MKB bedrijven. Er heerst een work smart, play hard mentaliteit. Een gezonde mix van hard werken en plezier maken. Binnen onze groeiende organisatie hebben wij ruimte voor afstudeerstagiaires.

Werkzaamheden

Als social media stagiair bij dit bedrijf wordt je onderdeel van het snel groeiende social media team met jonge ambitieuze professionals.

Dagelijks ga je, onder begeleiding van een ervaren social media marketeer, onze klanten helpen succesvol te zijn op LinkedIn. We plaatsen wekelijks engaging content en jij adviseert onze klanten in het selecteren van relevante prospects. Daarbij bedenk je slimme follow-up messaging flows en jij houdt je bezig met de optimalisatie daarvan.

We werken datagedreven, voeren doorlopend A/B tests uit om de resultaten en conversies te optimaliseren. Je hebt daar veel contact over met klanten om waar nodig de strategie aan te passen. In het begin van de stageperiode zul je intensief begeleid worden door een ervaren social media marketeer. Het doel is dat je uiteindelijk ook (deels) zelfstandig interne en/of externe klanten kunt gaan bedienen, zodat je volwaardige ervaring kunt opdoen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We leren je alle geheimen van LinkedIn en social selling. Daarbij leer je veel verschillende klanten kennen. Je gaat ervaren wat de dynamiek is binnen een grote corporate, maar ook snelle scale-ups zijn klant bij dit bedrijf. Heb je internationale ambities? Dan kun je ook internationaal ervaring opdoen!

We bieden je een leuke uitdagende leerzame stage periode, waarin je veel ervaring kunt opdoen en kunt werken aan een gave afstudeeropdracht.

En verder......

Wat kun je verwachten van de sollicitatie procedure?

Heb je interesse of vragen?
E-mail: chaimae@prospex.nl

Telefoon: 06 13630405

De startdatum van de stage is in overleg

Bedrijfspresentatie

ProSpex bv

Leadgeneratiebureau prospex, werd opgericht in 2007. Onze oorsprong ligt in telemarketing en koud bellen, maar door de jaren heen merkten wij dat verkoop het resultaat is van een warme relatie. Mensen willen pas zaken doen zodra er genoeg vertrouwen is. Daarom geloven wij in Humanising Sales, ofwel: het persoonlijk maken van de klantreis door het gehele verkoopproces heen.

Wij specialiseren ons in het bedenken, uitvoeren en uitbouwen van leadgeneratie strategieën waarbij meerdere vormen van online communicatie worden ingezet. We delen op het juiste moment waardevolle informatie en bouwen een goed gevulde sales funnel. Dit alles doen we vanuit het menselijke aspect, persoonlijk dus. Daarmee wordt leadgeneratie enorm schaalbaar.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024