Nu solliciteren

Stage interne communicatie beschikbaar bij dit bedrijf!

Functie Stagiair interne communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van 36 uur
Stagevergoeding € 550
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stage interne communicatie  - 36 uur p/w

Doe de stage Interne Communicatie op de Marketing & Communicatie afdeling bij dit bedrijf!

Bij Woonstad bieden wij per februari 2024 een uitdagende stage aan op de Marketing & Communicatie afdeling. Je ondersteunt het team en werkt mee aan interne communicatieprojecten door het creëren van content voor ons intranet, interne evenementen, ons personeelsmagazine Kom Binnen en ook bouw je mee aan campagnes op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Ben jij een hbo-student met een passie voor interne communicatie en wil je ervaring opdoen binnen een woningcorporatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over het bedrijf

dit bedrijf is de grootste woningcorporatie van Rotterdam met meer dan 60.000 ruimten in beheer.

Bij dit bedrijf werk je er iedere dag aan om de stad een beetje mooier te maken. We zetten ons al meer dan 100 jaar met hart en ziel in voor fijn wonen en werken. We zijn ambitieus en hebben de typisch Rotterdamse mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Er is ontzettend veel te doen, dus we zitten nooit stil. Bij ons telt en doet iedereen mee. We werken samen in een mooie mix van talenten, beroepen en culturen. Hoe verschillend we ook zijn, in één ding zijn we hetzelfde: we zijn trots op wat dit bedrijf doet voor de mensen, buurten en wijken in de stad.

Werkzaamheden

Je ondersteunt het team bij de communicatie met betrekking tot organisatievraagstukken en interne (verander)projecten. Het doel? Begrijpelijke communicatie voor al onze medewerkers om de betrokkenheid te verhogen. Zo werkt het team ook nauw samen met de afdeling P&O voor het ontwikkelen en implementeren van het Internal Branding Beleid. Jij houdt je je ook bezig met projecten als onze “Employee Journey” en arbeidsmarktcommunicatie.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam is niet zomaar een wooncorporatie. Bij ons werken mensen die stuk voor stuk ‘iets’ met Rotterdam hebben. De een wordt gefascineerd door de stad, de ander is er misschien wel een beetje verliefd op. Eén ding is duidelijk: we zetten ons met hart en ziel in voor onze klanten en de leefbaarheid in hun wijken en buurten. We zijn een vitaal bedrijf met ruim vijfhonderd professionals. Onze ambitie? Die is fors: de beste zijn! Kortom, we zijn nogal wat van plan. Daar kunnen we je hulp bij gebruiken. Heb jij een zwak voor Rotterdam?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024