Nu solliciteren

Uitdagende hbo marketing & communicatie meewerkstage in IJsselstein

Functie Marketing & Communicatie medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie IJsselstein, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bruis jij van de creativiteit? Ben je communicatief vaardig, leergierig en vind je het leuk om teksten te schrijven en te redigeren? Hou je ervan om in een snelgroeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de stageplek voor jou!

Wat staat daar tegenover?

Wat houdt de stage in?

Als marketing & communicatie stagiair(e) werk je mee aan een heldere en eenduidige positionering van dit bedrijf. Je houdt je bezig met de interne en externe communicatie, content marketing en events. Zo schrijf en redigeer je teksten, onderhoud je de website en de verschillende sociale media kanalen en stel je nieuwsbrieven op. Daarnaast ondersteun je onze productmanager bij verschillende projecten die binnen de marketingafdeling gerealiseerd moeten worden.

Jouw uitdagingen als stagiair(e) zijn:

Wat wij van je vragen?

Vragen over deze stage?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de stage, bel of WhatsApp dan met onze Corporate Recruiter, …, op telefoonnummer ….

Alpina

Alpina Group is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Wij zijn een adviesbedrijf met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België en een serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor zijn wij één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. Onze omvang staat voor inkoopkracht en een breed scala aan specialismen. Wij adviseren particulieren en bedrijven over (financiële) risico’s en schade-, levens- en zorgverzekeringen. Daarnaast bieden wij hypotheekadvies, financiële planning en het taxeren en aan- en verkopen van onroerend goed. Tot slot begeleiden wij bij inkomens- en pensioenvraagstukken, met arbodienstverlening en risicomanagement. Via ons innovatieve platform kunnen zowel eigen als externe adviseurs voor hun klant een keuze maken uit vele schade-, levens- en zorgverzekeringen van meer dan 20 grote verzekeraars. Nationale en internationale verzekeraars kunnen bij Alpina Group terecht voor business process outsourcing. Alpina Group telt zo’n 2.000 medewerkers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024