Nu solliciteren

Uitdagende hbo bedrijfskunde afstudeerstage in Doetinchem

Functie Stagiair bedrijfskunde
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Doetinchem, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Op basis van 40 uur per week
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij de interne processen van een bedrijf verbeteren? Ben jij onderzoekend ingesteld? Leergierig en doortastend van aard? Hou jij ervan om in een snelgroeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de stageplek voor jou!

Werkzaamheden

Wat houdt de stage in?

Als stagiair(e) bedrijfskunde ga jij je bezighouden met het efficiënter maken van interne processen van verschillende afdelingen op verschillende locaties en zorgen voor (nog) betere communicatie. Er moet onderzocht worden waar de overeenkomsten zijn, waar de verschillen om vanuit daar de nieuwe werkwijze te beschrijven. Kortom jij mag impact maken en met jouw advies zorgen voor nog meer succes!

Jouw uitdagingen als stagiair(e) zijn:

Gewenste profiel

Wat wij van je vragen?

Wat bieden wij

Wat staat daar tegenover?

Vragen over deze stage?

Heb jij nog vragen naar aanleiding van de stage, bel of WhatsApp dan met onze corporate recruiter, Krista Wijnalda, op telefoonnummer: 06- 159 157 68.

Alpina

Alpina Group is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Wij zijn een adviesbedrijf met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België en een serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor zijn wij één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. Onze omvang staat voor inkoopkracht en een breed scala aan specialismen. Wij adviseren particulieren en bedrijven over (financiële) risico’s en schade-, levens- en zorgverzekeringen. Daarnaast bieden wij hypotheekadvies, financiële planning en het taxeren en aan- en verkopen van onroerend goed. Tot slot begeleiden wij bij inkomens- en pensioenvraagstukken, met arbodienstverlening en risicomanagement. Via ons innovatieve platform kunnen zowel eigen als externe adviseurs voor hun klant een keuze maken uit vele schade-, levens- en zorgverzekeringen van meer dan 20 grote verzekeraars. Nationale en internationale verzekeraars kunnen bij Alpina Group terecht voor business process outsourcing. Alpina Group telt zo’n 2.000 medewerkers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024