Nu solliciteren

Uitdagende hbo online Marketing SEO/SEA meewerkstage in IJsselstein

Functie Stagiair online marketing SEO/SEA
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie IJsselstein, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Op basis van 40 uur per week
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een enthousiast, energiek en gedreven? Wil jij praktisch en strategisch kennis op doen over contentmarketing en andere online marketing aspecten? Hou jij ervan om in een snelgroeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de stageplek voor jou!

Werkzaamheden

Wat houdt de stage in?

Als stagiair(e)online marketing SEO/SEA schrijf je aansprekende content voor de verschillende websites en hou je je bezig met het optimaliseren van bestaande content. Hierbij let je op zowel tekstuele- als visuele componenten. Ook ga je aan de slag met een linkbuilding strategie. Daarnaast ondersteun je de (online) marketingafdeling bij verschillende projecten die gerealiseerd moeten worden.

Jouw uitdagingen als stagiair(e) zijn:

Gewenste profiel

Wat wij van je vragen?

Wat bieden wij

Wat staat daar tegenover?

Vragen over deze stage?

Heb jij nog vragen naar aanleiding van de stage, bel of WhatsApp dan met onze corporate recruiter, Krista Wijnalda, op telefoonnummer: 06- 159 157 68.

Alpina

Alpina Group is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Wij zijn een adviesbedrijf met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België en een serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor zijn wij één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. Onze omvang staat voor inkoopkracht en een breed scala aan specialismen. Wij adviseren particulieren en bedrijven over (financiële) risico’s en schade-, levens- en zorgverzekeringen. Daarnaast bieden wij hypotheekadvies, financiële planning en het taxeren en aan- en verkopen van onroerend goed. Tot slot begeleiden wij bij inkomens- en pensioenvraagstukken, met arbodienstverlening en risicomanagement. Via ons innovatieve platform kunnen zowel eigen als externe adviseurs voor hun klant een keuze maken uit vele schade-, levens- en zorgverzekeringen van meer dan 20 grote verzekeraars. Nationale en internationale verzekeraars kunnen bij Alpina Group terecht voor business process outsourcing. Alpina Group telt zo’n 2.000 medewerkers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024