Nu solliciteren

Uitdagende mbo meewerkstage applicatiebeheer in IJsselstein

Functie Stagiair applicatiebeheer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie IJsselstein, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van 40 uur per week
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Houd jij van dynamiek en ben je een echte zelfstarter? Leg jij makkelijk verbindingen en ben je analytisch? Hou jij ervan om in een snelgroeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de stageplek voor jou!

Werkzaamheden

Wat houdt de stage in?

Als stagiair(e) applicatiebeheer ben jij een spin in het web. Een expert (in wording) op het gebied van (verzekerings)applicaties die wij zelf ontwikkeld hebben en in beheer hebben van derde partijen. Jij begrijpt als geen ander de uitdagingen op zowel technisch als functioneel gebied. Jij gaat je bezighouden met het onderhouden en draaiende te houden van de applicaties. Jij werkt samen met de applicatie beheerder die zijn kennis graag met jou deelt, waardoor je de ins en outs razendsnel leert kennen.

Jouw uitdagingen als stagiair(e) zijn:

Gewenste profiel

Wat wij van je vragen?

Wat bieden wij

Wat staat daar tegenover?

Vragen over deze stage?

Heb jij nog vragen naar aanleiding van de stage, bel of WhatsApp dan met onze corporate recruiter, Krista Wijnalda, op telefoonnummer 06-159 157 68.

Alpina

Alpina Group is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Wij zijn een adviesbedrijf met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België en een serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor zijn wij één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. Onze omvang staat voor inkoopkracht en een breed scala aan specialismen. Wij adviseren particulieren en bedrijven over (financiële) risico’s en schade-, levens- en zorgverzekeringen. Daarnaast bieden wij hypotheekadvies, financiële planning en het taxeren en aan- en verkopen van onroerend goed. Tot slot begeleiden wij bij inkomens- en pensioenvraagstukken, met arbodienstverlening en risicomanagement. Via ons innovatieve platform kunnen zowel eigen als externe adviseurs voor hun klant een keuze maken uit vele schade-, levens- en zorgverzekeringen van meer dan 20 grote verzekeraars. Nationale en internationale verzekeraars kunnen bij Alpina Group terecht voor business process outsourcing. Alpina Group telt zo’n 2.000 medewerkers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024