Nu solliciteren

SALES & MARKETING TOPPER GEZOCHT VOOR JONGE, SNEL GROEIENDE AGENCY IN ROTTERDAM (HBO)

Functie Marketing & Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hey student of afstudeerder. Heb jij al lange tijd het idee om voor een tof bureau te gaan werken en ga je dit jaar stagelopen? Dit is jouw kans! Wij zijn op zoek naar een super enthousiaste student die erg graag kennis wilt maken met marketing, sales en recruitment!

Jij, beginnende marketeer of sales professional. Lees verder!

Onze start-up growgo (…owgo.io) helpt sales- en recruitment teams met het leggen van waardevolle connecties. Zo zijn zij continue in contact met hun ideale doelgroep en bouwen zij een netwerk voor het leven. Via LinkedIn tonen wij oprechte interesse in nieuwe connecties en laten we autoriteit groeien door het delen van relevante content. 

Jij houdt je als stagiair bezig met het uitdenken en verbeteren van marketing automation campagnes. Tijdens jouw stage wordt je volwaardig LinkedIn expert en doe je ervaring op binnen marketing, sales & recruitment. Je bent écht onderdeel van het team, wordt volledig betrokken en krijgt veel verantwoordelijkheid.

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

PADDAP

PADDAP is een full service digital agency wat inhoudt dat wij bedrijven in alle aspecten helpen met het realiseren van online groei. Wij creëren sprekende merken, ontwikkelen converterende webapplicaties en voeren effectieve marketingcampagnes. Wij zijn een jong bedrijf waardoor een stagiair veel betrokken zal worden en veel verantwoordelijkheid krijgt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024