Nu solliciteren

Leerzame BIM Modelleur stage bij een snelgroeiende IT organisatie

Functie Bouwkindig Tekenaar BIM / Modelleur
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Woerden, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking obv 40 uur
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stage lopen bij een snel groeiende, marktleidende tech scale-up met internationale ambities? Waar je samen met gedreven collega’s bouwt aan de doorontwikkeling van het bedrijf én de unieke software, die vastgoedbedrijven ontzorgt?

Noxs, onderdeel van dit bedrijf - marktleider op het gebied van software en IT-services voor vastgoed data, zoekt een stagiair met sterk visualiserend vermogen, die technisch onderlegd is en goed oog heeft voor details en kwaliteit.

Werkzaamheden

Als stagiair Bouwkundig Tekenaar creëer en bewerk je op basis van klantdata de digitale plattegrondtekeningen en 2D en 3D modellen van woningen. Je maakt onderdeel uit van het team modelleurs in Nederland en werkt nauw samen met je internationale collega’s.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij jezelf hierin en heb je interesse? Stuur je CV met motivatie naar Hugo@luxs.nl of bel naar Hugo Kraaijer op 06-27373625

Luxs

Vastgoedprocessen makkelijk maken is onze missie. Met onze software brengen we vastgoed in kaart en geven we eigenaren inzicht in hun vastgoed. Die data brengen we vervolgens samen op één plek.
Zo kunnen vastgoedeigenaren betrouwbare informatie uitwisselen en samenwerken met andere organisaties zoals installateurs en gemeentes.

Het doel is om een ecosysteem te maken met gebruikers van het vastgoed, die allemaal data inbrengen op het platform die beschikbaar is voor iedereen. Zo maken we vastgoedregistratie nog makkelijker en zorgen we dat alle betrokken partijen hun diensten sneller en beter kunnen leveren. De taxateur kan bijvoorbeeld met die data makkelijker taxaties doen en de CV-ketel installateur kan zijn diensten aanbieden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024