Nu solliciteren

Stage als Creative/graphic Designer bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Creative/graphic Designer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Welkom bij dit bedrijf, de ideale plek voor jouw stage in de wereld van full-service marketing! 

Ben jij een creatieve designer met een passie voor design en diepgaand begrip van onder andere Adobe enFigma? Heb je ervaring in het ontwerpen van visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ontwerpen? Zo ja, dan willen wij graag met jou praten!

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde designer om de rol van stagiair(e) te vervullen bij ons full service marketing Agency. Als stagiair(e) designer bij ons bureau krijg je de kans om nauw samen te werken met ons multidisciplinaire team en te werken aan diverse projecten. Je zult een belangrijke rol spelen in het vormgeven van onze digitale producten en ervaringen en de kans krijgen om je creativiteit en ontwerp-vaardigheden te ontwikkelen.

Bij ons krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een dynamische en snelgroeiende omgeving. Waarom zou je voor ons kiezen? Hier bij dit bedrijf geloven we in leren door te doen, en dat betekent dat je vanaf dag één betrokken zult zijn bij echte projecten voor echte klanten. Je zult werken in een team van gepassioneerde marketeers en ontwerpers die je zullen begeleiden en ondersteunen tijdens je stage. Bovendien bieden we een inspirerende en creatieve werkplek waar jouw ideeën worden aangemoedigd en gewaardeerd. Kortom, bij dit bedrijf krijg je de kans om jouw design en marketing vaardigheden naar een hoger niveau te tillen terwijl je deel uitmaakt van een hecht team dat streeft naar innovatie en succes voor onze klanten.

Kom en doe met ons mee om de wereld van design en marketing te verkennen en jouw carrière een vliegende start te geven!

Werkzaamheden

Verantwoordelijkheden:

Gewenste profiel

Vereisten:

Wat bieden wij

Wij bieden:

Als jij enthousiast bent over design, Figma, Adobe en het leveren van hoogwaardige gebruikerservaringen, nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan spannende projecten. Stuur je CV en portfolio naar info@realbrandsagency.com en vertel ons waarom je graag bij ons stage zou willen lopen. We kijken uit naar je sollicitatie!

Real Brands Agency

Welkom bij Real Brands Agency, waar passie, creativiteit en groei samenkomen!

Bij Real Brands Agency streven we naar meer dan alleen marketing. We koesteren een gemeenschap van ambitieuze individuen die dromen van het ontketenen van creatieve krachten, het uitdagen van de status quo en het bouwen aan een glansrijke toekomst in de marketingwereld.

Wij zijn niet zomaar een full-service marketingbureau. We zijn een plek waar mensen gedijen, waar ideeën tot leven komen en waar jouw carrière in de marketing in een stroomversnelling komt. Of je nu een doorgewinterde marketeer bent of net begint aan je reis, bij ons is iedereen welkom.

Bij Real Brands Agency is leren in de praktijk net zo belangrijk als het leveren van resultaten voor onze klanten. We geloven in groei, zowel professioneel als persoonlijk. Daarom bieden we een unieke stage-ervaring die je onderdompelt in echte projecten en je de kans geeft om te werken met enkele van de meest creatieve geesten in de branche.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan mentorship en ondersteuning. Onze getalenteerde en ervaren teams staan klaar om hun kennis met jou te delen en je te begeleiden terwijl je nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Hier geloven we in het leren door te doen, en jouw bijdrage aan ons team is van onschatbare waarde.

Bij Real Brands Agency gaan we verder dan conventionele marketing. We omarmen nieuwe technologieën, experimenteren met creatieve concepten en duiken diep in gegevens om echt te begrijpen wat werkt. Onze klanten vertrouwen op ons voor innovatieve oplossingen en jij hebt de kans om deel uit te maken van dit avontuur.

Dus, of je nu wilt schitteren in de wereld van digitale marketing, design, content creatie of strategische planning, bij ons vind je een plek om te groeien, te bloeien en je passie te volgen.

Welkom bij Real Brands Agency, waar jouw toekomst in marketing begint.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024